Ticker

10/recent/ticker-posts

Φως δίνεται από τον Κύριο ΜΟΝΟ στους Ορθοδόξους!! Αιμοραγούν τα δένδρα του Αιματοβλύτη Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις!!«Από τα δένδρα στα οποία δέθηκε και βασανίσθηκε ο Άγιος ρέει Αίμα.Εχει δοθεί για εξέταση στο Χημείο του Κράτους.Η απάντηση:«Όντως αυτό το κόκκινο υγρό περιέχει στοιχεία γνήσια και αληθινά ανθρώπινου αίματος».ΦΩΤΟ ΚΑΙ 3 ΒΙΝΤΕΟ!!


Φως δίνεται από τον Κύριο ΜΟΝΟ στους Ορθοδόξους!!

Αιμοραγούν τα δένδρα του Αιματοβλύτη Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις!!«Από τα δένδρα στα οποία δέθηκε και βασανίσθηκε ο Άγιος ρέει Αίμα.Εχει δοθεί για εξέταση στο Χημείο του Κράτους.Η απάντηση:«Όντως αυτό το κόκκινο υγρό περιέχει στοιχεία γνήσια και αληθινά ανθρώπινου αίματος».ΦΩΤΟ ΚΑΙ 3 ΒΙΝΤΕΟ!!





Η πίστη μας είναι τόσο ζωντανή! Ο Θεός μας στέλνει πλούσια τη Χάρη Του μέσω των Αγίων μας που θαυματουργούν καθημερινά!

Οι οικουμενιστές όμως, τη στιγμή που βλέπουν αυτά τα θαύματα – τυφλωμένοι από τον διάβολο, επιμένουν να δέχονται τους αιρετικούς ως Εκκλησίες με σωστική Χάρη και μυστήρια. Συνεχίζουν να τους αποκαλούν ως Αληθινή Εκκλησία όταν ο «αγιασμός» τους χαλάει όπως το νερό και όταν ακόμη το Άγιο Φως δίνεται από τον Κύριο ΜΟΝΟ στους Ορθοδόξους!

«Από τα δένδρα στα οποία δέθηκε και βασανίσθηκε ο Άγιος ρέει ένα κόκκινο υγρό το οποίο ονομάζεται «Αίμα».

Το υγρό αυτό όταν χρησιμοποιείται με πίστη και εμπιστοσύνη στον Οσιομάρτυρα έχει ιαματικές ιδιότητες και επιτελεί θαύματα σε πάσχοντες από δερματικές παθήσεις και κεφαλοπονία.


Εξ’ άλλου τα τάματα, τα χρυσαφικά και τα αφιερώματα που στολίζουν το Εικόνισμα Του, εκπροσωπούν τα Θαύματα και τις ευεργεσίες που επιτέλεσε και επιτελεί σε εκείνους που τον επικαλέσθηκαν και τον επικαλούνται» από το συναξάρι του Αγίου.

Το αίμα που βγαίνει από το δένδρο έχει δοθεί για εξέταση στο Χημείο του Κράτους.

Η απάντησή: «Όντως αυτό το κόκκινο υγρό περιέχει στοιχεία γνήσια και αληθινά ανθρώπινου αίματος και ότι δεν μπορεί να καταταχτεί σε κάποια γνωστή ομάδα αίματος».

Γόνε Ἀσίας Ἑλλάδος κλέος
Πολλὰς ὑποστὰς Νικόλαε βασάνους,
Χαίρων ἀνῆλθες ἐν πόλῳ μάκαρ τάχος.
Ἀμφ’ ἐνάτη Νικόλαον ἑῷον γῆθεν ἄειραν.

Νίκην ἀληθῆ Νικόλαε παράσχου
Γερασίμῳ πλέξαντι τοὺς δέ σοι Οἴκους.

Ω Nικόλαε διττόν είληφας στέφος,
Όσιος οία και αθλητής Kυρίου.
 

ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...