Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΚΗΝΕΣ από χολιγουντιανή ταινία ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ θυμίζουν τα πλάνα μιας ΓΙΓΑΝΤΙΑΣ αμμοθύελλας που «ΚΑΤΑΠΙΕ» ΧΘΕΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ στην Αυστραλία!!2 ΧΘΕΣΙΝΑ ΒΙΝΤΕΟ!!

ΣΚΗΝΕΣ από χολιγουντιανή ταινία ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ θυμίζουν τα πλάνα μιας ΓΙΓΑΝΤΙΑΣ αμμοθύελλας που «ΚΑΤΑΠΙΕ» ΧΘΕΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ στην Αυστραλία!!2 ΧΘΕΣΙΝΑ  ΒΙΝΤΕΟ!!





Σκηνές από χολιγουντιανή ταινία καταστροφής θυμίζουν τα πλάνα μιας τεράστιας αμμοθύελλας που «κατάπιε» μια ολόκληρη πόλη στην Αυστραλία.

Το εφιαλτικό μέτωπο της σκόνης προερχόμενο από τις δυτικές ερήμους στο εσωτερικό της Αυστραλίας σκέπασε γύρω στις πέντε το απόγευμα τοπική ώρα τον ουρανό και έκανε μέσα σε λίγα λεπτά τη μέρα νύχτα στην πόλη Μιλντούρα της βορειοδυτικής Βικτώρια, όπως φαίνεται από εικόνες και βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα αεροσκάφη στο αεροδρόμιο της πόλης καθηλώθηκαν στο έδαφος για τουλάχιστον τρεις ώρες λόγω της σχεδόν μηδενικής ορατότητας, ενώ εκκενώθηκε ο τερματικός σταθμός λόγω της εισβολής της άμμου. Αυτόπτες μάρτυρες του εντυπωσιακού φαινομένου είπαν ότι «ήταν σαν παχύς τοίχος» και ότι «φάνηκε σαν να καταπίνει την πόλη», όπως είχε γίνει και στην περίπτωση της πόλης Ζάνγκιε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο.
Loading...