Ticker

10/recent/ticker-posts

Δραματική και επικίνδυνη εξέλιξη:100.000 Αμερικανοί στρατιώτες στον Κόλπο.....!!

 Δραματική και επικίνδυνη εξέλιξη:100.000 Αμερικανοί στρατιώτες στον Κόλπο.....!!





Το Πεντάγωνο έχει επιφορτιστεί με την επισημοποίηση σχεδίων για την ανάπτυξη «… πάνω από 100.000 αμερικανών στρατιωτών» στην περιοχή του Περσικού Κόλπου.
Την τελευταία φορά που οι Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποίησαν τέτοια
επέμβαση ήταν λίγο πριν από την Επιχείρηση Desert Storm στο Ιράκ, το 1991.
Πρόκειται για μια δραματική και επικίνδυνη εξέλιξη στις παγκόσμιες υποθέσεις.
Τις τελευταίες επτά ημέρες, η Ρωσία έχει μεταφέρει τα στρατηγικά βομβαρδιστικά της, μεγάλης
εμβέλειας, προς την Άπω Ανατολή της Ρωσίας και επιπλέον έχει τετραπλασιάσει το μέγεθος της αλυσίδας εφοδιασμού της για να οπλίζει, να συντηρεί, να επισκευάζει και να εκτοξεύει αυτά τα αεροσκάφη. Τις τελευταίες 72 ώρες, οι στρατηγικές βομβαρδιστικές δυνάμεις της Ρωσίας έχουν επανειλημμένα ασκήσεις που προσομοιώνουν επιθέσεις εναντίον αμερικανικών βάσεων στην Αλάσκα, πιθανώς με την πρόθεση να έχουν τα βομβαρδιστικά τους να διεισδύσουν στη ζώνη αεροπορικής άμυνας της Βορείου Αμερικής και να χτυπήσουν στόχους εντός των ηπειρωτικών Ηνωμένων Πολιτειών.
Δεν είναι γνωστό εάν η Ρωσία θα κινηθεί για να υπερασπιστεί το Ιράν σε περίπτωση που οι ΗΠΑ ή το Ισραήλ επιλέξουν να επιτεθούν.
Στις αρχές της εβδομάδας ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σχολίασε στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μιχαήλ Πομπέο ότι «η Ρωσία είναι έτοιμη για τον Αρμαγεδδώνα, έτσι;»
Ο Λαβρόφ δεν έπαιζε.
Για δεκαετίες, η Ρωσία (και ο προκάτοχός της, η Σοβιετική Ένωση) αφιέρωσε αρκετό χρόνο και πόρους για την κατασκευή μαζικών καταφυγίων βόμβας για το μεγαλύτερο μέρος του ρωσικού πληθυσμού.
Μόλις πέρυσι, η Ρωσία άρχισε να αναβαθμίζει ΟΛΑ τα καταφύγια με καλύτερα ηλεκτρικά συστήματα, συστήματα φωτισμού, εξαερισμού, νερού και αποχέτευσης και τεράστιες (πραγματικά απέραντες) ποσότητες σταθερών τροφίμων.

Η Ρωσία διενήργησε επίσης ένα πλήρες πυρηνικό πρόγραμμα για την πολεμική επίθεση, το οποίο είδε πάνω από σαράντα εκατομμύρια (40.000.000) ρώσους πολίτες να συμμετέχουν στο να φτάσουν στο πλησιέστερο καταφύγιο τους και να μάθουν τι να κάνουν κάποτε.
Αυτή η άσκηση πραγματοποιήθηκε ανοιχτά και αγνοήθηκε εντελώς από τις ΗΠΑ και τα άλλα δυτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για το φόβο ότι οι Αμερικανοί θα μπορούσαν να αρχίσουν να ρωτούν «τι καταφύγια και σχέδια έχουμε για τον πυρηνικό πόλεμο; Η απάντηση που θα έπρεπε να δώσουν οι αρχές είναι «Καμία».
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν κανένα σύστημα ή πρόγραμμα πολιτικής άμυνας. Οι μέσοι Αμερικανοί φροντίζουν να έχουν 30-60 ημέρες τροφίμων και νερού έκτακτης ανάγκης. Αποθηκεύουν φάρμακα που μπορεί να χρειαστούν. Αγοράζουν μάσκες φίλτρων, γυαλιά και ακόμα και κοστούμια Tyvek για να προστατευθούν σε περίπτωση πυρηνικών, βιολογικών ή χημικών επιθέσεων.
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/breaking-news-urgent-pentagon-tasked-to-begin-planning-for-massive-persian-gulf-troops-deployment
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ HAL TURNER RADIO SHOW : Corfiatiko.blogspot.com
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...