ΠΕΡΙΕΡΓΟ...ΠΩΣ Διέρρευσε ΒΙΝΤΕΟ με ΖΩΝΤΑΝΟ Γκρίζο ΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ στο μυστικό στρατιωτικό συγκρότημα στην Βάση S-4 στην Περιοχή 51....!!ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...ΑΛΗΘΕΙΑ Η...ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!![ΒΙΝΤΕΟ]

ΠΕΡΙΕΡΓΟ...ΠΩΣ Διέρρευσε ΒΙΝΤΕΟ με ΖΩΝΤΑΝΟ Γκρίζο ΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ στο μυστικό στρατιωτικό συγκρότημα στην Βάση S-4 στην Περιοχή 51....!!ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...ΑΛΗΘΕΙΑ Η...ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!![ΒΙΝΤΕΟ]

Η Περιοχή 51 είναι γνωστή στο χώρο των συνωμοσιών. Ωστόσο φαίνεται να είναι το πιο διάσημο μέρος στον πλανήτη, σε όλο τον κόσμο, μέσα από ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Ασχέτως, από το εάν συμβαίνουν όλο αυτά που λέγονται γι’ αυτήν, καθώς είναι μία από τις πιο διαβαθμισμένες με πολλά απόρρητα, ο πρώην πρόεδρος Ομπάμα των ΗΠΑ, αναγνώρισε την ύπαρξη της, χωρίς άλλες πληροφορίες γι’ αυτήν.
Τώρα, έρχεται ένα βίντεο ενός εξωγήινου που υποστηρίζεται ότι έχει τραβηχτεί στην Βάση S4 που βρίσκεται στην λίμνη Papoose, λίγα μόνο χιλιόμετρα από την Περιοχή 51 στη Νεβάδα.
Ένα ανώνυμο πρόσωπο που συστήθηκε με το ψευδώνυμο Victor, έχει αναρτήσει ένα καταπληκτικό βίντεο από έναν εξωγήινο ο οποίος βρίσκεται σε ένα υποτιθέμενο εργαστήριο στο μυστικό στρατιωτικό συγκρότημα S-4 που λέγεται ότι βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την θρυλική «Περιοχή 51».
Όσοι από τους ερευνητές ασχολούνται με το κομμάτι αυτό, υποστηρίζουν ότι στην Βάση S-4 διεξάγονται ανακρίσεις σε αιχμαλωτισμένους εξωγήινους, οι οποίοι συλλαμβάνονται ύστερα από κάποια καταδίωξη, οπότε το σκάφος τους κατέπεσε.

Διέρρευσε ΒΙΝΤΕΟ με Γκρίζο Εξωγήινο στην Βάση S-4 στην Περιοχή 51
Πρόσφατα διέρρευσε και κυκλοφορεί στο YouTube ένα απόσπασμα ενός video όπου δείχνει έναν εξωγήινο πάνω σε φορείο, να  κρατείται προφανώς ως αιχμάλωτος που παρακολουθείτε ιατρικά ή πρόκειται να εξεταστεί. Φαίνεται να ανήκει στην φυλή των Γκρίζων (Greys) καθώς είναι ευδιάκριτο το ευρυμέτωπο και ωοειδές  κεφάλι του με τα μαύρα τεράστια μάτια του.
Δεν γνωρίζουμε αν αυτό το βίντεο που δημοσιεύτηκε από την Misterio TV είναι πραγματικό, ωστόσο, υποστηρίζεται ότι η ανάλυσή του από τους ειδικούς στα οπτικοακουστικά μέσα δείχνει να μην είναι πειραγμένο ή προϊόν κάποιων εφέ.
Επίσης, ο Βίκτορ γνωστοποίησε πως ο συγκεκριμένος εξωγήινος του βίντεο είναι ένας αιχμάλωτος ήδη  από το 1989 ο οποίος διατάχθηκε να μείνει κρατούμενος προκειμένου να μην γνωστοποιηθεί η ύπαρξή του.
Σύμφωνα με τον Victor, οι βασικοί εμπειρογνώμονες ανέκριναν τον εξωγήινο προκειμένου να μάθουν περισσότερα για τη φυλή του, τον πλανήτη από τον οποίο προήλθε και τις προθέσεις τους σχετικά με την Γη και τους ανθρώπους.
Χωρίς άλλες πληροφορίες σχετικά, αναφέρεται ότι ο Βίκτορ ζήτησε το βίντεο να παιχτεί στα ΜΜΕ, συμπεριλαμβανομένων των πιο έγκυρων τηλεοπτικών δικτύων, αλλά κανείς δεν έδειξε να ενδιαφέρεται. Ίσως, γιατί περιέχει την αλήθεια, την οποία δεν είναι έτοιμοι ακόμα να παρουσιάσουν.
Τι μπορεί να συμβαίνει πραγματικά;
 Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Δείτε το video και μην ξεχάσετε να μας αφήσετε την γνώμη σας, στα σχόλια λίγο παρακάτω:
AREA 51: released an incredible video of an Alien that was in a laboratory on the S4 baseΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
Από το Blogger.