Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΗΚΩΣΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ!!Ο Ελληνας ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ βαρέων βαρών μαχητής MMA Ιωάννης Αρζουμανίδης νίκησε τον Ρωσο αντίπαλό του Amirkhan Isagadzhiev στην ACA με το αήττητο ρεκόρ με 6-0!!Λυγισε τον αντίπαλό του αναγκάζοντας τον διαιτητή να σταματήσει τον αγώνα!![ΒΙΝΤΕΟ]


ΣΗΚΩΣΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ!!Ο Ελληνας  ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ βαρέων βαρών μαχητής MMA  Ιωάννης Αρζουμανίδης νίκησε τον Ρωσο  αντίπαλό του Amirkhan Isagadzhiev στην ACA  με το αήττητο ρεκόρ με 6-0!!Λυγισε  τον αντίπαλό του αναγκάζοντας τον διαιτητή να σταματήσει τον αγώνα!![ΒΙΝΤΕΟ]




Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ!!Ο  Ελληνας  ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ βαρέων βαρών μαχητής MMA  Ιωάννης Αρζουμανίδης νίκησε τον Ρωσο  αντίπαλό του Amirkhan Isagadzhiev στην ACA  με το αήττητο ρεκόρ του με 6-0!!

Ο Ρώσος μαχητής έβαλε πίεση στον πρώτο γύρο χρησιμοποιώντας τις πιο ικανές ικανότητές του και πυγμαχίας. Ωστόσο, ο Αρζουμανίδης κατάφερε να αντέξει μια δυνατή επίθεση από  γροθιές και τελικά πήρε τον Ρώσο στο έδαφος στον δεύτερο γύρο για να τερματίσει τον αγώνα.

Ο Έλληνας μαχητής εκμεταλλεύτηκε τις ανώτερες ικανότητες πάλης και αγωνισμάτων του  και λυγισε  τον αντίπαλό του αναγκάζοντας τον διαιτητή να σταματήσει τον αγώνα.
Loading...