Ticker

10/recent/ticker-posts

Έκκληση για βοήθεια!!H κυρία Δέσποινα, γιαγιά της 9χρονης Σοφίας-Εμμανουέλας, ψάχνει την εγγονή της η οποία έχει δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια στην Κόρινθο χωρίς την έγκρισή της.

Έκκληση για βοήθεια!!H κυρία Δέσποινα, γιαγιά της 9χρονης Σοφίας-Εμμανουέλας, ψάχνει την εγγονή της η οποία έχει δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια στην Κόρινθο χωρίς την έγκρισή της.

 

Ερωτήματα εγείρει μία περίεργη υπόθεση επιμέλειας ενός 9χρονου κοριτσιού, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το peloponnisosnews.gr.
H κυρία Δέσποινα, γιαγιά της 9χρονης Σοφίας-Εμμανουέλας, ψάχνει την εγγονή της η οποία έχει δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια στην Κόρινθο, έπειτα από την παραμονή του παιδιού σε ίδρυμα της Αθήνας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το 9χρονο κοριτσάκι βρέθηκε σε ίδρυμα έπειτα από απόφαση του Εισαγγελέα που έκρινε ακατάλληλη για την επιμέλεια του παιδιού την ίδια την μητέρα του. Ο πατέρας του 9χρονου κοριτσιού, αλλοδαπός με καταγωγή από την Νιγηρία, έχει απελαθεί και έτσι την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού την έχει πάρει, με απόφαση του δικαστηρίου, η γιαγιά της μικρής Σοφίας-Εμμανουέλας.

Έχει άλλα δύο παιδιά

Η μητέρα της μικρής Σοφίας-Εμμανουέλας, έχει άλλα δύο παιδιά εκ των οποίων η 9χρονη Σοφία είναι το μεγαλύτερο. Το δεύτερο παιδί βρίσκεται και αυτό σε κάποιο ίδρυμα της Αθήνας, ενώ το μικρότερο είναι στα χέρια της μητέρας.
Με απόφαση του δικαστηρίου, την προσωρινή επιμέλεια την έχει η γιαγιά του 9χρονου κοριτσιού, η κυρία Δέσποινα.
Τα τελευταία δύο περίπου χρόνια, η ίδια ζητάει απεγνωσμένα να μάθει τα στοιχεία της ανάδοχης οικογένειας στην οποία έχει δοθεί η μικρή.

Στόματα ερμητικά κλειστά

Όπως δήλωσε η κυρία Δέσποινα στην επικοινωνία που είχε μαζί της το peloponnisosnews.gr, τα τελευταία δύο χρόνια ζητάει να μάθει τα στοιχεία της ανάδοχης οικογένειας, αλλά το ίδρυμα δεν της τα δίνει.
Μάλιστα επικοινωνήσαμε και με τον δικηγόρο τον οποίο έχει ορίσει η κυρία Δέσποινα για την υπόθεση, και ο ίδιος δηλώνει ότι κανείς δεν ξέρει τον λόγο που δεν μπορούν να φτάσουν τα στοιχεία στα χέρια της πελάτισσάς του.

Έκκληση για βοήθεια

Η ίδια κάνει έκκληση όποιος γνωρίζει κάτι να μιλήσει, καθώς το μόνο που θέλει είναι να δει την 9χρονη εγγονή της.
Σύμφωνα μάλιστα με τον δικηγόρο, την προσεχή Παρασκευή θα εξεταστεί από ειδικό πραγματογνώμονα το κατά πόσο είναι κατάλληλη ή όχι η ίδια η μητέρα για την κηδεμονία του παιδιού.
Πηγή: peloponnisosnews.gr
 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...