Ticker

10/recent/ticker-posts

Ρωσικά πολεμικά πλοία εισήλθαν στη Μαύρη Θάλασσα κατά τη διάρκεια ΝΑΤΟϊκής άσκησης


Ρωσικά πολεμικά πλοία εισήλθαν στη Μαύρη Θάλασσα κατά τη διάρκεια ΝΑΤΟϊκής άσκησης
 


 
 
Ρωσικά πολεμικά πλοία εισήλθαν στη Μαύρη Θάλασσα για να διεξαγάγουν πολεμικά γυμνάσια κατά τη διάρκεια ναυτικών ασκήσεων του ΝΑΤΟ, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου το Σάββατο ο εκπρόσωπος του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας.
Στη συνέχεια επέστρεψαν στην έδρα της και ξεκίνησαν ασκήσεις ρουτίνας με αντικειμενικό σκοπό την αντιμετώπιση του ΝΑΤΟϊκού στόλου σε περίπτωση επίθεσης. 
Οι ασκήσεις του ΝΑΤΟ με την ονομασία NATO Shield που διεξήχθησαν υπό την ηγεσία της Ρουμανίας πραγματοποιήθηκαν στη Μαύρη Θάλασσα στις 5-12 Απριλίου.

Πηγή: Bernama


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...