Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΦΩΝΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ....Το Πείραμα ΜΕ τον Χριστιανικό Σταυρό που ΤΑΡΑΞΕ Πιστούς και Μη!![ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΦΩΝΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ....Το Πείραμα ΜΕ τον Χριστιανικό Σταυρό που ΤΑΡΑΞΕ Πιστούς και Μη!![ΒΙΝΤΕΟ]



Το Πείραμα για τον Χριστιανικό Σταυρό που «ΤΑΡΑΞΕ» Πιστούς και Μη
Ισχύει ότι ο Σταυρός έχει θαυματουργικές ιδιότητες;

Ένα παλαιότερο άρθρο επανακυκλοφορεί στο διαδίκτυο αναφέροντας ότι το σημείο του Σταυρού και της ορθόδοξης χριστιανικής προσευχής είναι ικανά να σκοτώσουν μικρόβια και να μεταβάλουν τις οπτικές ιδιότητες του νερού
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η παλιά συνήθεια να γίνεται το σημείο του Σταυρού πάνω από το φαγητό και το ποτό πριν το γεύμα δεν είναι τυχαία, αφού έχει τη δύναμη να καθαρίζεται η τροφή.
Αναφέρεται επίσης σε μια Ρωσία φυσικό, την Angelina Malakhvskaya, η οποία έχει μελετήσει την δύναμη του σημείου του Σταυρού με την ευλογία της Εκκλησίας, για 10 περίπου χρόνια τώρα, διεξάγοντας ένα μεγάλο αριθμό πειραμάτων που έχει επανειλημμένα επαληθευτεί, πριν τα αποτελέσματά τους έρθουν στην δημοσιότητα.
Ειδικότερα, έχει ανακαλύψει τις απαράμιλλες βακτηριοκτόνες ιδιότητες του νερού μετά την ευλογία του από μία ορθόδοξη προσευχή και το σημείο του Σταυρού. Η μελέτη επίσης αποκάλυψε μία νέα, ενωρίτερα άγνωστη ιδιότητα του λόγου του Θεού, να μετασχηματίζει την δομή του ύδατος, αυξάνοντας αξιοσημείωτα την οπτική του πυκνότητα στην περιοχή του φάσματος της βραχείας υπεριώδους ακτινοβολίας, αναφέρει το άρθρο.
Επίσης ανάλογα πειράματα απέδειξαν την δύναμη της προσευχής (Πάτερ ημών) και του ορθοδόξου σημείου του Σταυρού στα παθογενή βακτήρια. Δείγματα νερού από διάφορες δεξαμενές (πηγάδια, ποταμούς, λίμνες) πάρθηκαν για έρευνα. Όλα τα δείγματα είχαν goldish staphylococus, ένα κολοβακτηρίδιο. Αποδείχθηκε εν τούτοις, ότι αν η προσευχή και το σημείο του Σταυρού γίνει επάνω τους, ο αριθμός των βλαβερών βακτηριδίων θα μειωθεί επτά, δέκα, εκατό, ακόμη και πάνω από χίλιες φορές.
Οι επιστήμονες απέδειξαν επίσης την ευεργετική επίδραση που η προσευχή και το σημείο του Σταυρού έχουν πάνω στους ανθρώπους. Όλοι οι συμμετέχοντες στα πειράματα είχαν την πίεση του αίματός τους να τείνει να σταθεροποιηθεί, και τους αιματικούς δείκτες βελτιωμένους. Κατά τρόπο εντυπωσιακό, οι δείκτες άλλαζαν προς την ίαση που χρειαζόταν. Στους υποτασικούς η αιματική τους πίεση ανέβηκε, ενώ στους υπερτασικούς κατέβηκε.
Loading...