Ticker

10/recent/ticker-posts

Προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος



Προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος
 

 

Άρχισε σήμερα και ολοκληρώνεται την Τρίτη 17 Απριλίου (ώρα 14:00) η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην προκήρυξη 1Γ/2019 του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με γραπτό διαγωνισμό 60 μόνιμων θέσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Οι υποψήφιοι πρέπει μπορούν να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr – Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην προκήρυξη (Παράρτημα Ζ ΄).
Η συμμετοχή ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και τη Δευτέρα 22 Απριλίου ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην παρακάτω διεύθυνση:
Α.Σ.Ε.Π.
Αίτηση για την Προκήρυξη 1Γ/2019
Τ.Θ. 14308
Αθήνα Τ.Κ. 11510

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...