ΜΗΝΥΜΑ ΘΑΡΡΟΥΣ ΚΑΙ ζωής ΧΘΕΣ από ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ μοντέλο Γεωργία Καλτσή που έκανε πασαρέλα σε αναπηρικό αμαξίδιο μετά το ΤΡΟΧΑΙΟ ατύχημα που την άφησε ΑΝΑΠΗΡΗ ΣΤΟ Athens Exclusive Designers Week...!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΜΗΝΥΜΑ ΘΑΡΡΟΥΣ ΚΑΙ ζωής ΧΘΕΣ από ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ μοντέλο Γεωργία Καλτσή που έκανε πασαρέλα σε αναπηρικό αμαξίδιο μετά το ΤΡΟΧΑΙΟ ατύχημα που την άφησε ΑΝΑΠΗΡΗ ΣΤΟ Athens Exclusive Designers Week...!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...
Τις εντυπώσεις κέρδισε και το ζεστό χειροκρότημα κέρδισε για άλλη μια φορά, η Ναυπάκτια Γεωργία Καλτσή, η οποία έκανε πασαρέλα σε αναπηρικό αμαξίδιο με αφορμή το Athens Exclusive Designers Week.Η Γεωργία Καλτσή πέρασε με το αναπηρικό της αμαξίδιο με ένα κόκκινο φόρμεαΕίναι ίσως η πρώτη φορά που μια κοπέλα κάνει πασαρέλα σε αμαξίδιο, στέλντοντας ταυτόχρονα ένα σπουδαίο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις! Η ζωή συνεχίζεται κανονικά, παρά τα εμπόδια που επιφυλάσσει.
Ένα τροχαίο ατύχημα στην λεωφόρο Κηφισίας την ανάγκασε να είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο. Αυτό όμως, καθόλου δεν την απέτρεψε να συνεχίζει κανονικά την ζωή της και να ονειρεύεται!
Loading...