Ticker

10/recent/ticker-posts

Εφιάλτης χωρίς τέλος -Εκατόμβη νεκρών στη Σρι Λάνκα – Λουτρό αίματος.Υπό «πολιορκία» η Σρι Λάνκα – Δύο ακόμη εκρήξεις, η 7η και η 8η κατά σειρά (Εικόνες-Βίντεο)Ελληνικά


Εφιάλτης χωρίς τέλος -Εκατόμβη νεκρών στη Σρι Λάνκα – Λουτρό αίματος.Υπό «πολιορκία» η Σρι Λάνκα – Δύο ακόμη εκρήξεις, η 7η και η 8η κατά σειρά (Εικόνες-Βίντεο)Ελληνικά





Εφιάλτη χωρίς τέλος θυμίζει το τελευταίο 24ωρο στη Σρι Λάνκα, αφού τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι σημειώνονται ακόμα εκρήξεις, σε προάστια γύρω από την πρωτεύουσα Κολόμπο.

Ειδικότερα, γύρω στις 11.30 (ώρα Ελλάδας) ανακοινώθηκε ότι σημειώθηκε έκρηξη κοντά στο ξενοδοχείο Tropical Inn, στο προάστιο Ντεχιγουέλα του Κολόμπο.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας δύο άτομα σκοτώθηκαν στην τελευταία επίθεση, που σημειώθηκε κοντά σε μικρό ξενοδοχείο, απέναντι από τον ζωολογικό κήπο της Ντεχιγουέλα.


Αυτή ήταν έβδομη κατά σειρά βομβιστική επίθεση που σημειώνεται στη χώρα τις τελευταίες ώρες, μετά από τις επιθέσεις σε τρεις εκκλησίες και ισάριθμα ξενοδοχεία το πρωί.

Ωστόσο πριν λίγα λεπτά υπήρξαν αναφορές και για όγδοη έκρηξη, και μάλιστα πολύνεκρη.

Εκατόμβη νεκρών στη Σρι Λάνκα – Λουτρό αίματος.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε σημείο που δεν προσδιορίστηκε, στην Ορουγκονταουάτα, ένα βόρειο προάστιο του Κολόμπο, ανέφεραν οι αρχές.


Τουλάχιστον 158 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στο μπαράζ των βομβιστικών επιθέσεων που αιματοκύλησαν τη Σρι Λάνκα, ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών. Εκκλησίες και ξενοδοχεία επλήγησαν σήμερα στο Κολόμπο και σε δύο άλλες πόλεις της Σρι Λάνκα.


Στο μεταξύ, το υπουργείο Άμυνας επέβαλε απαγόρευση κυκλοφορίας 12 ωρών, από τις 18:00 τοπική ώρα (15:30 ώρα Ελλάδας)

Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύσει έως τις 06:00 τοπική ώρα της Δευτέρας (03:30 ώρα Ελλάδας)

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε επίσης ότι απαγόρευσε την πρόσβαση σε βασικούς ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης καθώς και σε υπηρεσίες μηνυμάτων.




Loading...