Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ-ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ από την ΕΛΑΣ 45χρονος ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ Δημοσιογράφος παρουσιαστής τηλεοπτικού σταθμού με εκατοντάδες τηλεοπτικές πετυχημένες εμφανίσεις ΠΟΥ είχε αποδράσει από τις φυλακές το 2002!!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ-ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ από την ΕΛΑΣ 45χρονος ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ Δημοσιογράφος  παρουσιαστής τηλεοπτικού σταθμού με εκατοντάδες τηλεοπτικές πετυχημένες  εμφανίσεις ΠΟΥ είχε αποδράσει από τις φυλακές το 2002!!
 

 
Ένας 45χρονος που τραγουδούσε σε νυκτερινά κέντρα, γύριζε βίντεο κλιπ και εμφανιζόταν κι ως δημοσιογράφος
διεθνούς τηλεοπτικού σταθμού, ήταν τελικά δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού που υποτίθεται ότι τα τελευταία χρόνια, καταδιωκόταν κι αναζητείτο από την ΕΛΑΣ!
Ενώπιον μίας πρωτοφανούς περίπτωσης έχει βρεθεί-όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα- το τελευταίο τριήμερο η ΕΛΑΣ, όταν μετά από ένα συνήθη έλεγχο για τη εξακρίβωση στοιχείων ενός 45χρονου στο κέντρο της Αθήνας ανακάλυψε ότι επρόκειτο για έναν σχετικά δημοφιλή τραγουδιστή, τηλεπαρουσιαστή και δημοσιογράφο που ήταν ωστόσο καταζητούμενος από την περίοδο 2002-2003 όταν κι είχε αποδράσει από την συγκεκριμένη φυλακή της Κρήτης όπου κατηγορείτο για άλλη υπόθεση απάτης.
Ο εν λόγω καλλιτέχνης μάλιστα είχε βρεθεί τα τελευταία χρόνια, στο πλευρό ιδιαίτερα επιτυχημένων καλλιτεχνών. Χωρίς ουδείς αξιωματικός να αντιληφθεί ότι το πρόσωπο αυτό με τις εκατοντάδες τηλεοπτικές κι όχι μόνο εμφανίσεις ήταν ο δραπέτης πριν από 17 περίπου χρόνια που …ξεχάσθηκε στην συνέχεια. Ο 45χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς με μάλλον πολυετή καθυστέρηση και θα οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές…
Ο 45χρονος είχε συλληφθεί το 1996 στην Κρήτη όταν εμφανιζόταν σε ξενοδοχεία του Ηρακλείου και δήλωνε γιος γνωστού βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠαΣοΚ, αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής που επεδίωκε την προβολή διαφόρων επιχειρήσεων.
Μάλιστα για να πείσει τους επιχειρηματίες είχε μεταβεί σε ανθοπωλείο της περιοχής κι έστειλε λουλούδια στον… εαυτό του (σ.σ. με τα στοιχεία του υποτιθέμενου γιου του βουλευτή) . Έτσι κατόρθωσε ν αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά αλλά έγινε αντιληπτός και συνελήφθη.
Το 2002 παραβίασε άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Αλικαρνασσού, άλλαξε το όνομα του και έδινε από τότε διαρκές παρόν στα καλλιτεχνικά και τηλεοπτικά δρώμενα.
 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...