Ticker

10/recent/ticker-posts

Πέθανε 43χρονος επιχειρηματίας μετά από εγχείρηση εμφύτευσης μαλλιών

Πέθανε 43χρονος επιχειρηματίας μετά από εγχείρηση  εμφύτευσης μαλλιών
 

 
Με τη ζωή του πλήρωσε την επιθυμία του να έχει πλούσια μαλλιά ένας επιχειρηματίας που πέθανε μετά από μεταμόσχευση μαλλιών διάρκειας 12 ωρών στην Βομβάη.
Ο 43χρονος, που σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ονομάζεται Σραβάν Κουμάρ Χουνταρί, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετώπισε, όταν υποβλήθηκε σε επέμβαση σε ιδιωτική κλινική.
Πέθανε την επόμενη ημέρα μετά από πολλαπλή κατάρρευση οργάνων που προκλήθηκε από πιθανή αλλεργική αντίδραση, ανέφερε η αστυνομία.
Ο Χουνταρί, που έχει μια εταιρεία logistics, είχε πληρώσει 500.000 ρουπίες (6.200 ευρώ) για την μεταμόσχευση μαλλιών σε κλινική στην περιοχή Τσιντσποκλί της Βομβάης.
Σύμφωνα με τους Times of India, ο χειρουργός Βίκας Χαλβάι, δήλωσε στην αστυνομία πως ο ασθενής είχε λάβει 3.700 τρίχες σε μία συνεδρία.
Ο Χουνταρί όμως είχε ζητήσει 9.000 μοσχεύματα σε μία μόνο επέμβαση, αν και δεν είναι σαφές εάν ο γιατρός συμφώνησε σε αυτό. Είναι πάντως ασυνήθιστο να εμφυτεύονται περισσότερες από 3.000 τρίχες σε μία συνεδρία.
Η χρονοβόρα χειρουργική επέμβαση ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε στις 2.30 το επόμενο πρωί.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα και πρήξιμο το Σάββατο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν. Θεωρείται ότι υπέστη αναφυλακτικό σοκ, μια σοβαρή και δυνητικά θανατηφόρα αλλεργική αντίδραση.
Ο Χουνταρί, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, δεν είχε πει στην οικογένειά του ότι επρόκειτο να υποβληθεί σε αυτή την επέμβαση.
Η αστυνομία έχει καταχωρήσει προσωρινά τον θάνατό του ως ατύχημα και έχει ξεκινήσει έρευνα για το αν υπάρχει ιατρική αμέλεια.
Το Ινστιτούτο Πλαστικών Επεμβάσεων της Ινδίας δήλωσε πως οι αναπνευστικές δυσκολίες είναι «μια σπάνια επιπλοκή που πλήττει μόνο ελάχιστους ασθενείς με μεταμόσχευση μαλλιών».
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
 

Loading...