Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ!!ΝΕΚΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο 39ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΣΕ ΧΑΡΑΔΡΑ 800 ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΤΥΜΦΗ!!ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ!!ΧΘΕΣ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΝΕΑΡΟΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ...



ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ!!ΝΕΚΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο 39ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΣΕ ΧΑΡΑΔΡΑ 800 ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΤΥΜΦΗ!!ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ!!ΧΘΕΣ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΝΕΑΡΟΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ...





Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του πολύτεκνου αστυνομικού στην Τύμφη. Ο αστυνομικός είχε πάει για πεζοπορία με δυο φίλους του όταν έπεσε σε χαράδρα. Εντοπίστηκε μετά από πολύωρες έρευνες νεκρός σε βάθος 800 μέτρων. Ανατριχιαστική λεπτομέρεια: χθες ο άτυχος άνδρας είχε τα γενέθλιά του.
Ανείπωτη τραγωδία στην Τύμφη. Νεκρός εντοπίστηκε ο πολύτεκνος αστυνομικός που το Σάββατο κατά τη διάρκεια πεζοπορίας βρέθηκε σε χαράδρα.
Αμέσως στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό του κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Μετά από πολύωρες έρευνες ο 39χρονος αστυνομικός, πατέρας 4 παιδιών, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε βάθος 700-800 μέτρων, κοντά στο σημείο που είχαν υποδείξει οι φίλοι του.
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η δύσκολη επιχείρηση ανάσυρσης του πτώματος από άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ και εθελοντών που συνέδραμαν στις έρευνες.
Τραγική ειρωνεία ότι ο άνδρας σύμφωνα με τα τοπικά μέσα είχε χθες τα γενέθλιά του…
Πηγή: epirus-tv-news
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...