Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙΡΩΝ...Λίμνη του αίματος.... εξωπραγματική ... αλλά αληθινή και τραγική...ήταν γεμάτη ζωή αλλά ξαφνικά πέθαναν όλα τα ψάρια και ένα πράγμα είναι σίγουρο ποτέ δεν θα πάει κανείς κοντά σε ένα μέρος δολοφονίας...!!ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΟΛΛΕΣ...ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΕΣ...!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ 2 ΒΙΝΤΕΟ!! .


ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙΡΩΝ...Λίμνη του αίματος.... εξωπραγματική ... αλλά αληθινή και τραγική...ήταν γεμάτη ζωή αλλά ξαφνικά πέθαναν όλα τα ψάρια και  ένα πράγμα είναι σίγουρο ποτέ δεν θα πάει κανείς  κοντά σε ένα μέρος δολοφονίας...!!ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΟΛΛΕΣ...ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΕΣ...!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ 2 ΒΙΝΤΕΟ!! .






Η κόκκινη λίμνη του αίματος

Αυτή η Λίμνη του Τέξας είναι εξωπραγματική ... αλλά η ιστορία πίσω από αυτή είναι τραγική.


Το νερό σε αυτή τη λίμνη μπορεί να φανεί σαν ταινία τρόμου, αλλά είναι δυστυχώς πραγματικό  και αυτό που έκανε αυτό το χρώμα είναι αληθινά τραγικό. Το OC Fisher Reservoir ήταν γεμάτο ζωή, αλλά τώρα όλα όσα υπάρχουν είναι τρισεκατομμύρια θανατηφόρα βακτήρια.

Μερικοί θρησκευόμενοι πιστεύουν ότι είναι η δεύτερη έλευση του Χριστού, αλλά η επιστήμη έχει αποκαλύψει τη λιγότερο δραματική αλήθεια πίσω από αυτήν. Η δεξαμενή ήταν γεμάτη ζωή με τη μορφή σκουός, γατόψαρα και μπάσο. Ωστόσο, λόγω της χρόνιας ξηρασίας, η παροχή ύδατος έχει μειωθεί σημαντικά και το μεγαλύτερο μέρος των ψαριών έχουν χαθεί. Δεν είναι όμως αυτό που κάνει το νερό κόκκινο.


Το τρομακτικό χρώμα προκαλείται από ένα βακτήριο που ονομάζεται Chromatiaceae, που ευδοκιμεί σε στάσιμο νερό στερούμενο οξυγόνου. Μπορεί να είναι μια αρκετά απλή εξήγηση, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο ποτέ δεν θα πάει κανείς  κοντά σε ένα μέρος δολοφονίας.
Loading...