Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΟΚΑΡΕΙ!!Μυστική Αποστολή Ανακαλύπτει Αρχαία Δομή Θαμμένη στην Ανταρκτική όπου Γίνονταν Γενετικά Πειράματα!!Στις 23 Ιανουαρίου 2019, η βραβευμένη με Emmy δημοσιογράφος Linda Moulton Howe, κυκλοφόρησε ένα βίντεο με την μαρτυρία πληροφοριοδότη!![ΑΚΡΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ]ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ....

ΣΟΚΑΡΕΙ!!Μυστική Αποστολή Ανακαλύπτει Αρχαία Δομή Θαμμένη στην Ανταρκτική όπου Γίνονταν Γενετικά Πειράματα!!Στις 23 Ιανουαρίου 2019, η βραβευμένη με Emmy δημοσιογράφος Linda Moulton Howe, κυκλοφόρησε ένα βίντεο με την μαρτυρία πληροφοριοδότη!![ΑΚΡΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ]ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ....

 

 
Μυστική Αποστολή Ανακαλύπτει Αρχαία Δομή Θαμμένη στην Ανταρκτική όπου Γίνονταν Γενετικά Πειράματα
Στις 23 Ιανουαρίου 2019, η βραβευμένη με Emmy δημοσιογράφος Linda Moulton Howe, κυκλοφόρησε ένα βίντεο με την μαρτυρία ενός νέου πληροφοριοδότη ο οποίος αναφέρεται σε μία αποστολή εντοπισμού αρχαίας εξωγήινης δομής, η οποία είναι θαμμένη κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής.
Αν και όσα ακολουθούν στην συνέχεια δεν είναι επιβεβαιωμένα από επίσημες αρχές και εύκολα οι σκεπτικιστές τα αναφέρουν, το λιγότερο ως θεωρίες συνωμοσίας, οι ισχυρισμοί έχουν ως εξής:
Όπως διαβάζουμε στο segnidalcielo.it και με αναφορές από τον Michael E. Salla, ο πληροφοριοδότης δηλώνει ότι σε μια μυστική αποστολή που πραγματοποιήθηκε το 2003 εισήλθε σε μια πολύ μεγάλη οκταγωνική δομή που βρίσκεται κοντά στον παγετώνα Beardmore.
Ο πληροφοριοδότης είναι συνταξιούχος του Ναυτικού των ΗΠΑ, ο οποίος έδωσε συνέντευξη για πρώτη φορά στην Linda Moulton Howe, στις 19 Ιουλίου 2018. Χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο Spartan 1 και σύμφωνα με τα όσα ακολουθούν παρείχε εκτενή τεκμηρίωση για να στηρίξει τη στρατιωτική του σταδιοδρομία, επάνω στα λεγόμενά του.
Πρωτύτερα, ένας άλλος πληροφοριοδότη, ο Brian, ο οποίος ήταν μηχανικός πτήσης του Πολεμικού Ναυτικού, είχε επισημάνει κρυμμένες δομές ή βάσεις που βρίσκονται βαθιά κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής, καθώς το ραντάρ διείσδυσης εδάφους είχε ανακαλύψει μία δομή που είχε οκτάγωνο σχήμα.
Το 2003, μια ομάδα ειδικών επιχειρήσεων του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών, ταξίδεψε στην Ανταρκτική για να διερευνήσει την τέλεια γεωμετρικά οκταγωνική δομή που ανακαλύφθηκε στο εσωτερικό του παγετώνα Beardmore, περίπου 93 μίλια από τον αμερικανικό Σταθμό McMurdo. 
Μια προηγούμενη ομάδα μηχανικών και επιστημόνων είχαν σκάψει το ανώτερο στρώμα του οκταγώνου το οποίο ήταν κατασκευασμένο από μία καθαρή μαύρη ουσία η οποία είχε επενδυθεί πάνω από δύο άλλες μαύρες οκταγωνικές δομές που έφταναν σε βάθος 2 μιλίων πάγου.
Ο Spartan 1 περιέγραψε την είσοδο σε μια Πύλη περίπου 50 πόδια (15 μέτρα) κάτω από τον πάγο. Εκτίμησε τους τοίχους της δομής πάχους 18 έως 30 ποδιών (6-10 μέτρα) και το ύψος της οροφής περίπου 22-28 πόδια (7-9 μέτρα). 
Είπε ότι τα τείχη, η οροφή και το πάτωμα ήταν κατασκευασμένα από μαύρο βασάλτη, υλικό που έμοιαζε με γυαλισμένο μαύρο μάρμαρο. Το εσωτερικό θερμαινόταν περίπου στους 68-72 βαθμούς Φαρενάιτ (20-22 βαθμούς Κελσίου) και επίσης φωτιζόταν από πράσινο ασβέστη που προβαλλόταν από την οροφή και το δάπεδο. Ωστόσο, δεν είδε να υπήρχε κανένα άλλο σύστημα θέρμανσης ή φωτισμού, το οποίο αύξανε το μυστήριο της θαμμένης δομής.
Μόνο ένα μέρος της δομής, δήλωσε ο μάρτυρας, ανακαλύφθηκε από τις επιστημονικές ομάδες, με τα υπόλοιπα να ήταν θαμμένα κάτω από τον πάγο και να επεκτείνονται πολύ βαθύτερα. 
Το ραντάρ διείσδυσης εδάφους έδειξε ότι η δομή ήταν οκταγωνικού σχήματος και κάλυπτε έκταση 62 στρεμμάτων (περίπου 0,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα). Ο Spartan 1 περιγράφει τους τοίχους και τις πόρτες να καλύπτονται με ιερογλυφικά ύψους περίπου 20 cm και βάθους περίπου 5 cm. Τα ιερογλυφικά δεν ήταν ούτε αιγυπτιακά ούτε των Μάγια, αλλά φαίνονταν παρόμοια τόσο με την απεικόνιση των ζώων όσο και με άλλα περίεργα σύμβολα.
Όμως, ένα από τα σύμβολα ήταν πολύ παρόμοιο με την εικόνα του Μαύρου Ήλιου που χρησιμοποιούσαν οι Ναζί SS, οι οποίοι είχαν στο δάπεδο της έδρας τους στο Κάστρο Wewelsburg. 
Ο Spartan 1 εξήγησε ότι μέρος της αποστολής του ήταν να μεταφέρει επιστήμονες που θα τεκμηριώσουν την θαμμένη δομή και τα ιερογλυφικά σύμβολα, τραβώντας φωτογραφίες και κάνοντας σχέδια. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, δήλωσε ότι η δομή κατασκευάστηκε από μια ομάδα εξωγήινων ανθρώπων που ασχολήθηκαν με τη γενετική μηχανική της ανθρωπότητας.
Η μαρτυρία του Spartan 1 είναι πολύ σημαντική, για όσους θέλουν να τα πιστέψουν όλα αυτά, ειδικότερα καθώς η ηλικίας της δομής φαίνεται να εκτείνεται σε ένα πολύ αρχαίο και μακρινό παρελθόν.
Μέχρι σήμερα, μόνο δύο άλλοι πληροφοριοδότες έχουν μοιραστεί με το ευρύ κοινό τέτοιου είδους αναφορές. Αυτοί είναι οι Corey Goode και Pete Peterson, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι είδαν μερικά από τα αντικείμενα που είχαν ταφεί κατά τις αντίστοιχες επισκέψεις τους. 
Ο Goode ισχυρίζεται ότι μεταφέρθηκε στην Ανταρκτική στις αρχές του 2016 και το 2017, όπου είδε μυστικές βάσεις και υπολείμματα ενός αρχαίου πολιτισμού που θάφτηκε βαθιά κάτω από τους πάγους. Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι ήταν μάρτυρας ορισμένων σωμάτων, ανθρώπινων ή εξωγήινων ή/και υβριδίων, τα οποία ήταν μέρος των γενετικών πειραμάτων που διεξήχθησαν πριν από χιλιάδες χρόνια, από εξωγήινες φυλές με ανθρωποειδή εμφάνιση.
Ο Peterson, από την άλλη, ισχυρίζεται ότι μεταφέρθηκε στην Ανταρκτική κατά τη διάρκεια μυστικών αποστολών, όπου του δόθηκε η υποχρέωση να κατανοήσει τις προηγμένες τεχνολογίες που βρέθηκαν κοντά σε τρία μητρικά διαστημόπλοια.
Η μαρτυρία του Peterson επιβεβαιώνει τον Goode για μια αρχαία εξωγήινη βάση που έχει χρησιμοποιηθεί ως κέντρο για έναν παγκόσμιο πολιτισμό. 
Αν όλα αυτά έχουν πράγματι μία υπόσταση, δημιουργούν πάρα πολλά ερωτηματικά για διάφορα θέματα. Ένα από αυτά είναι: Ήταν το σύμβολο του Μαύρου Ήλιου μια εικονογραφική αναπαράσταση ενός αρχαίου παγκόσμιου πολιτισμού που χρησιμοποίησε το Νότιο Πόλο ως έδρα των απομακρυσμένων αποικιών του; 
Σύμφωνα με την ανάλυση της Howe, η δομή που υποδεικνύεται από τον Spartan 1 χρονολογείται έως 33 εκατομμύρια χρόνια πριν, δηλαδή τότε που σύμφωνα με τις συμβατικές γνώσεις των γεωλόγων, η Ανταρκτική ήταν χωρίς πάγους.
Άραγε είναι όλα αυτά μία πραγματικότητα που ξεπερνάει ακόμα και σενάρια ταινιών και μυθιστορημάτων επιστημονικής φαντασίας;
Αν οι ισχυρισμοί αυτοί είναι αληθινοί, τότε θα μπορούσαμε να πάρουμε απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα σχετικά με το τι βρίσκεται βαθιά κάτω από τα φύλλα πάγου της Ανταρκτικής.
 Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Παρακολουθήστε και το σχετικό βίντεο:
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
Linda Moulton Howe Live – Antarctica Whistleblower (01/23/2019)
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...