Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-Αστυνομικοί σε συνεργασία με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος γλίτωσαν την τελευταία στιγμή ένα νεαρό 17χρονο κορίτσι που έπεσε θύμα απολάνησης από το Facebook


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-Αστυνομικοί σε συνεργασία με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος γλίτωσαν την τελευταία στιγμή ένα νεαρό 17χρονο κορίτσι που έπεσε θύμα απολάνησης από το Facebook



Αστυνομικοί γλίτωσαν την τελευταία στιγμή ένα νεαρό κορίτσι που έπεσε θύμα απολάνησης από το Facebook
 ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ
Μία ακόμα δύσκολη, στην οποία χρειάστηκε η σωτήρια παρέμβαση των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας

Την τελευταία στιγμή γλίτωσε ένα νεαρό κορίτσι που έπεσε θύμα απολάνησης από το Facebook.

To 17χρονό κορίτσι   μένει χρόνια με τους γονείς του σε χωρίο της Αλμωπίας.

Η ανήλικη μιλούσε μέσω Facebook με άντρα από την Αθήνα, ο οποίος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα pellanews.gr  την έπεισε να πάει να τον συναντήσει.

H νεαρή κοπέλα ξεκίνησε το ταξίδι της για την Αθήνα.

Πληροφορίες κάνουν λόγω πως η κοπέλα είχε βγάλει και διαβατήριο.

Ο πατέρας της νεαρής μόλις αντιλήφθηκε την απουσία της κόρης του, που άργησε να γυρίσει από το σχολείο, ανησύχησε έντονα και καθώς δεν μπορούσε να την βρεί προσέφυγε στην Αστυνομία.

Τα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας σε συνεργασία με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κινήθηκαν άμεσα και εντόπισαν την κοπέλα στη Λαμία, την ώρα που ήταν στο λεωφορείο προς Αθήνα.

Από εκεί την παρέλαβε έντρομος ο πατέρας της.

Έτσι το κορίτσι γλίτωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα πάθαινε αν συναντούσε τελικά τον άντρα.
 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...