Ticker

10/recent/ticker-posts

«Βόμβα» από τον ΣΚΑΪ:«Κόβεται» το survivor – Πότε τελειώνει οριστικά το τουρκοριάλιτι




«Βόμβα» από τον ΣΚΑΪ:«Κόβεται» το survivor – Πότε τελειώνει οριστικά το τουρκοριάλιτι
 




 
Το τηλεοπτικό προϊόν του Survivor έχει κουράσει το κοινό, που έχει γυρίσει την πλάτη στις… μάχες του Άγιου Δομίνικου.

Για το λόγο αυτό οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ, αλλά και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να δουν τα ποσοστά τηλεθέασης να ανεβαίνουν.

Έτσι, μετά την άφιξη της Κατερίνας Δαλάκα, στην ελληνική ομάδα, θα προστεθεί και ο Νιγηριανός παίκτης ποδοσφαίρου, Πάτρικ Ογκουνσότο ο οποίος διέπρεψε για πολλά χρόνια στα ελληνικά γήπεδα.

Ωστόσο, μια είδηση – «βόμβα» που ελάχιστοι γνωρίζουν έσκασε σήμερα και αφορά στο οριστικό τέλος του reality επιβίωσης.

Η υπομονή του ΣΚΑΪ εξαντλήθηκε και ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί θεωρείται πια «ξένο σώμα» στο Φάληρο.

Αυτό που… ράγισε το γυαλί ήταν η άρνησή του στην πρόταση του ΣΚΑΪ να εγκαταλειφθεί το project «Ελλάδα- Τουρκία» και να χωριστούν οι ομάδες σε «Μαχητές» και σε «Διάσημους».

Ο Τούρκος παραγωγός ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, καθώς το κόστος θα είναι διπλό και τεράστιο.

Έτσι, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να του δώσει χρόνο μέχρι το Πάσχα! Αν τα νούμερα δεν ανέβουν μέχρι τότε, το reality επιβίωσης θα «κοπεί» οριστικά!


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...