ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ μιας νεαρής που βρήκε τραγικό θάνατο ΧΘΕΣ όταν τα σκυλιά της δύο pitbull την κατασπάραξαν ενώ τα είχε βγάλει βόλτα...ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ μιας νεαρής που βρήκε τραγικό θάνατο ΧΘΕΣ όταν τα σκυλιά της δύο pitbull την κατασπάραξαν
ενώ τα είχε βγάλει βόλτα...ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟΣοκάρει η είδηση του χαμού μιας 33χρονης γυναίκας που βρήκε τραγικό θάνατο όταν τα σκυλιά της την κατασπάραξαν.
Η άτυχη γυναίκα είχε δύο pitbull τα οποία πρόσφατα επιτέθηκαν σε κάποιον και τα είχε πάει σε καταφύγιο ζώων να τα εξετάσουν για λύσσα.

Την Κυριακή η Τζοάνα Βιλαφέιν, τα επισκέφθηκε και αφού τα τάισε τα πήγε βόλτα. Τα δύο σκυλιά της επιτέθηκαν και την τραυμάτισαν σοβαρά. Κανείς από τους περαστικούς δεν πέρασε να πλησιάσει καθώς τα δύο σκυλιά ήταν αγριεμένα. Η αστυνομία στο Τέξας ανακοίνωσε πως αναγκάστηκε να τα πυροβολήσει, επειδή ήταν αδύνατον να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στην 33χρονη. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα πέθανε.
Πλέον, οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες των γεγονότων, αφού τα σκυλιά βρίσκονταν σε καραντίνα και η 33χρονη δεν θα έπρεπε να τα είχε βγάλει βόλτα.

Η 33χρονη ήταν μητέρα δύο παιδιών
Loading...