Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΒΟΜΒΑ ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ NATIONAL GEOGRAPHIC!!ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ Το National Geographic ΕΣΠΑΣΕ τους Κανόνες ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ένα από τα Μεγαλύτερα Μυστικά ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ΑΠΟ ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC!!ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ....

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΒΟΜΒΑ ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ NATIONAL GEOGRAPHIC!!ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ Το National Geographic ΕΣΠΑΣΕ τους Κανόνες ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ένα από τα Μεγαλύτερα Μυστικά ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ΑΠΟ ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC!!ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ....



ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ. Το National Geographic Σπάει τους Κανόνες για Ένα από τα Μεγαλύτερα Μυστικά

Στο εξώφυλλό του για τον Μάρτιο του 2019, το πασίγνωστο περιοδικό National Geographic, με μεγάλη κυκλοφορία σε ολόκληρο τον πλανήτη, σπάει όλες τις καθιερωμένες αρχές της ελίτ για ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ

Αυτός είναι ο τίτλος στο εξώφυλλο και ήδη από μόνος του, ακόμα κι αν μέσα αναφέρει θεωρίες επιστημόνων και όχι απτές αποδείξεις για το μεγαλύτερο ερώτημα του ανθρώπου, προσελκύσει το ενδιαφέρον και την προσοχή του αναγνώστη, δίνοντας την εντύπωση ότι, τελικά, η απάντηση βρέθηκε και πιστοποιήθηκε: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.
Ακόμα κι αν δεν αγοράσεις το περιοδικό για να διαβάσεις τι γράφει και τι αποκαλύπτει, δίνει άμεσα την αίσθηση ότι με κάποιο τρόπο έχουν εντοπίσει εξωγήινους και αυτή είναι μεγάλη ανακάλυψη, διαπίστωση ή επιβεβαίωση σε αποκλειστικότητα του περιοδικού.
Από αρχαιοτάτων χρόνων υποστηρίζεται ότι δεν μπορεί να είμαστε μόνοι στο Σύμπαν και τώρα έρχεται το παγκόσμιας φήμης και κυκλοφορίας περιοδικό National Geographic και το επιβεβαιώνει.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ. Το National Geographic Σπάει τους Κανόνες για Ένα από τα Μεγαλύτερα Μυστικά;

Φαίνεται, ότι αρκετές θεωρίες που έχουν αναπτυχθεί ως τώρα, αποκτούν σάρκα και οστά. Οι εξωγήινοι υπάρχουν, δεν είμαστε μόνοι.
Ωστόσο, το περιεχόμενο του άρθρου, δεν είναι αυτό που περιμένετε. Γι αυτό πολλοί υποστηρίζουν ότι το περιοδικό με τον συγκεκριμένο τίτλο, αρχίζει να προετοιμάζει τον κόσμο για κάτι που πρόκειται να συμβεί, πιθανότατα, στο άμεσο μέλλον.
Στη συνέντευξη του National Geographic, η αστροφυσικός Sara Seager του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης. Λέει ότι θα ψάξουν σε όλους τους πλανήτες του σύμπαντος, πέρα από εκείνους που ήδη γνωρίζουμε.
Ουσιαστικά, όπως ήδη καταλαβαίνετε κι εσείς, δεν μας λέει κάτι καινούργιο. Προς τι, λοιπόν, αυτός ο εκπληκτικός τίτλος; Έχει ανάγκη το περιοδικό να αυξήσει περισσότερο τις πωλήσεις του σε όλο τον κόσμο;
Μήπως, τελικά, έχουν δίκιο όσοι λένε ότι το εξώφυλλο αποτελεί μία ψυχολογική προετοιμασία για κάτι που έρχεται ή σχεδιάζεται;
 Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
NO ESTAMOS SOLOS PORTADA DE NATIONAL GEOGRAPHIC
πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...