Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΕΡΙΕΡΓΗ....!!ΕΚΤΑΚΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ από τη Στρατιωτική επιστημονική επιτροπή των Ενόπλων Δυνάμεων (MSC)της Ρωσίας!!ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΞΕΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ...!!Οι ''fallenangels'' ΕΡΧΟΝΤΑΙ Προετοιμαστείτε να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ....!![ΒΙΝΤΕΟ]


ΠΕΡΙΕΡΓΗ....!!ΕΚΤΑΚΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ από τη Στρατιωτική επιστημονική επιτροπή των Ενόπλων Δυνάμεων (MSC)της Ρωσίας!!ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ  ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΞΕΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ...!!Οι ''fallenangels'' ΕΡΧΟΝΤΑΙ Προετοιμαστείτε να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ....!![ΒΙΝΤΕΟ]




Μια εξαιρετική έκθεση που εκπονήθηκε από τη Στρατιωτική επιστημονική επιτροπή των Ενόπλων Δυνάμεων (MSC)της Ρωσίας,μετά από ολοκληρωμένες μελέτες όπλων λέιζερ με το οπλικό σύστημα ενέργειας υψηλής ενέργειας Almaz-Antey από το 27ο Κεντρικό Ινστιτούτο Έρευνας( 27-CRI ) αναφέρει ότι οι σύμμαχοι Ινδία, Κίνα και Βραζιλία είναι απαραίτητοι για να υπερασπιστούν τον πλανήτη μας, ενάντια σε” διαδιάστατες οντότητες “που θα μπορούσαν σύντομα να προσπαθήσουν να ξαναέρθουν τη Γη. 
Είναι σημαντικό να σημειωθεί σχετικά με αυτή την έκθεση, ότι οι αναφορές σε « δια-διαστάσεων

οντότητες » που περιέχονται σε αυτό, χρονολογούνται από το Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο (Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο) όταν ο τότε οι υπηρεσίες πληροφοριών της ΕΣΣΔ επιβεβαίωσαν τα γερμανικά ναζιστικά καθεστώτα,με υφιστάμενο « σύνδεσμο επικοινωνίας » με ό, τι μπορεί να περιγραφούν μόνο ως ” πεσμένοι άγγελοι / δαίμονες “, αλλά που στα παλαιότερα γραπτά μας αρχεία αναφέρονται ως ” θεοί “. 
Αυτοί οι ” fallenangels / δαίμονες “, εξηγεί αυτή η έκθεση, κάποτε κατέλαβαν τη Γη μας περίπου 5-6.000 χρόνια πριν, σε αυτό που στη συνέχεια αναφέρθηκε από τους αρχαίους ως « την μεγάλη ανατροπή » που σχεδόν αμέσως πάγωσε εκατομμύρια μαμούθ της Σιβηρίας, η τεράστια πόλη-κράτος που είναι γνωστή ως Ατλαντίδα και καταγράφεται στις ιστορίες, τις θρησκείες και τους θρύλους όλων των λαών των πλανητών μας ως ” η μεγάλη πλημμύρα “. 
Το πιο σημαντικό, όμως, ότι καταστράφηκε στην « μεγάλη ανατροπή », συνέχισε αυτή η έκθεση, ήταν η κύρια γεωγραφική περιοχή που κατοικείται στη Γη από αυτούς τους « πεσμένους αγγέλους / δαίμονες » που βρίσκονται από την ινδική υποήπειρο, μέσω της οροσειράς των Ιμαλαΐων σε αυτό που είναι η σημερινή Ουκρανία, και του οποίου οι ανθρώπινοι απογόνες ήταν γνωστοί ως η φυλή των Αρίων .

Τα δύο μεγάλα έπη της αρχαίας Ινδίας, η Μαχαμπαράτα και η Ραμαγιάνα, η έκθεση αυτή εξηγεί, λεπτομέρειες για τις αλληλεπιδράσεις αυτών των « πεσμένων άγγελων / δαιμόνων » με την Άρια φυλή συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του αυτοκινήτου – αέρα Vimana / χώρου που περιγράφεται ως « μια συσκευή που μπορεί να περάσει με τη δική του δύναμη, από ένα μέρος σε τόπο ή από έναν πλανήτη στον κόσμο “. 
Επιβεβαιώνοντας αυτήν την απίστευτη αρχαία αξίωση της δύναμης των Βιμάνα όχι μόνο να διασχίσει τον δικό μας πλανήτη, αλλά και εκείνων άλλων, όπως αναφέρει αυτή η έκθεση, μπορεί να βρεθεί στο σύμβολο αυτών των ” πεσμένων αγγέλων / δαίμων ” που ονομάζεται η “σβάστικα” ανακαλύπτεται παντού στη Γη, καθώς και πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν οι στρατιώτες των Ηνωμένων Πολιτειών,της 45 ης Μεραρχίας Πεζικού φορούσαν περήφανα αυτό το σύμβολο πριν από την άνοδο της ναζιστικής Γερμανίας.

Στην πραγματικότητα, αυτή η έκθεση επισημαίνει ότι το παλαιότερο γνωστό αντικείμενο με μοτίβα σβάστικα είναι ένα πουλί από τον παλαιολιθικό οικισμό Mezine της Ουκρανίας που χρονολογείται από το 10.000 π.Χ. και η αρχαία του χρήση έχει ανακαλυφθεί και στην εποχή του Μισισιπή , στις κοιλάδες του ποταμού Οχάιο και του Μισισιπή, οι Ινδοί Hopi και Navajo της Βόρειας Αμερικής και μεταξύ των Κελτών, οι αρχαίοι Γερμανοί, οι Φινλανδοί … και πάρα πολλοί άλλοι παγκόσμιοι πολιτισμοί.

Το πιο κρίσιμο που σημειώνει ο Tycho Supernova, οι εμπειρογνώμονες του MSC στην παρούσα έκθεση, είναι ότι φαίνεται επίσης να προκαλεί μια « διαδιάστατη ρωγμή » που επιτρέπει στους ανθρώπους να επικοινωνούν ξανά με τους ” πεσμένους αγγέλους / δαίμονες ” ο πλανήτης μας, ο σημαντικότερος από τον οποίο ήταν ο προσωπικός αστρολόγος-μάγος της βασίλισσας της Αγγλίας Ελισάβετ Ι, John Dee. 
Από τα ιστορικά αρχεία του 16ου αιώνα για το Dee και τους βοηθούς του επικοινωνήστε με αυτούς τους ” πεσμένους αγγέλους / δαίμονες ” μπορούμε να διαβάσουμε περαιτέρω:

“Ο Dee θα πραγματοποιούσε τελετουργικές επικλήσεις των αγγέλων και ο Kelley θα κοίταζε σε έναν καθρέφτη ή κρυστάλλινη σφαίρα, όπου εμφανίστηκαν μια σειρά από άγγελοι που διαβίβαζαν προφητείες, οδηγίες και εξαγριωμένες δηλώσεις σχετικά με την πνευματική φύση της ανθρωπότητας. 
Οι άγγελοι δεν ήταν φιλανθρωπικοί. Ανταποκρινόμενοι στην πεσμένη κατάσταση της ανθρωπότητας, οι οποίοι έχουν γίνει σταδιακά χειρότεροι από τότε που στέλνουν την Ανατολή της Εδέμ, ομολογούν σταθερά τους ανθρώπους με «σεξουαλικά», όχι με τη σεξουαλική έννοια, αλλά υπό την έννοια ότι αδυνατούν να προσελκύσουν τις προσοχές τους κυριολεκτικά οτιδήποτε εκτός από τον Θεό.

Κατά τη διάρκεια των χρόνων των Ενεργειών, οι άγγελοι περιγράφουν την παραγγελία του Κόσμου. μια σειρά οδηγιών για τελετουργικές επικλήσεις. οι προγνώσεις της αποκάλυψης και τα γεγονότα που έρχονται στην ευρωπαϊκή πολιτική. και, τέλος, η Αγγελική ή η “Ενοχική” γλώσσα, την οποία εξήγησαν ότι ήταν η γλώσσα της ανθρωπότητας, που μίλησαν πριν από την Πτώση του Αδάμ. 
Με απλά λόγια, οι άγγελοι δεν ήθελαν τίποτα λιγότερο από μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, η οποία διέπεται από θεϊκές αρχές, και πρότεινε αυτό που πρέπει να είναι μία από τις πιο επικίνδυνες ιδέες στη Δυτική ιστορία: Μια παγκόσμια θρησκεία, βασισμένη στην αγάπη και την ενότητα – υπερχριστιανισμός ή τερματικό Μονοθεϊσμός που όχι μόνο θα συνέδεε τον Καθολικισμό και τον Προτεσταντισμό, αλλά και τον Ιουδαϊσμό και το Ισλάμ σε ένα συνωστισμένο σύνολο. όλα έγιναν δυνατά, φυσικά, από την τεχνολογία που οι άγγελοι είχαν προβλέψει για άμεση ατομική επαφή με τους πνευματικούς πράκτορες του Θεού, αντί να στηρίζονται στην επίγεια εξουσία ή γραφή. 
Σε συνδυασμό με το ίδρυμα που ο Dee είχε ήδη θέσει για μια προσωρινή Νέα Παγκόσμια Τάξη κάτω από την Ελισάβετ, αυτή η καινούργια θρησκεία θα ενώσει τις ψυχές ολόκληρης της υδρόγειου, συγχωνεύοντας όλη την ανθρωπότητα σε ένα Κράτος και μια Εκκλησία, η οποία κατευθύνεται από τους ίδιους τους αγγέλους- τη Νέα Ιερουσαλήμ . 
Το γεγονός ότι ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος είναι τόσο καταστροφικός, συνεχίζει η έκθεση αυτή, ήταν η επιτυχημένη δημιουργία μιας διαδιάστατης διάταξης μεταφορών / επικοινωνιών με τον Γερμανό Ναζί, που ονομάζεται Die Glocke (The Bell), επιτρέποντας για πρώτη φορά από το 1561 να εμφανιστεί ένα αέριο / διαστημικό σκάφος Vimana στη Γη το 1937.

Το 1937, όμως, σύμφωνα με την έκθεση αυτή, ένα άθικτο αεροσκάφος / διαστημικό σκάφος Vimana δεν ήταν μόνο στα χέρια των Γερμανών Ναζί, αλλά μπόρεσαν να ξεκινήσουν να το αντιγράφουν, οδηγώντας σε αυτό που τώρα αποκαλείται ” foo fighters “, όρος που χρησιμοποιείται από τους πιλότους αεροσκαφών της Allied για να περιγράψουν διάφορα ΑΤΙΑ ή μυστηριώδη εναέρια φαινόμενα που παρατηρούνται στον ουρανό τόσο σε ευρωπαϊκά όσο και σε ειρηνικά θέατρα επιχειρήσεων.

Ακόμη και μετά τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, οι ειδικοί της MSC στην έκθεση αναφέρουν ότι οι Ναζί Γερμανοί που παραμένουν « foo fighters », μαζί με τη συσκευή « Die Glocke », εκκρίθηκαν στην Ανταρκτική, όπου παραμένουν σήμερα και πιστοποιούνται από πολυάριθμους υψηλού επιπέδου παρόντες και πρώην Ρώσοι στρατιωτικοί.

Το πόσο μεγάλο είναι ο κίνδυνος που υπάρχει ο πλανήτης μας εξαιτίας αυτών των ” πεσμένων αγγέλων / δαίμων ” που επανεμφανίζονται με τις βιοτεχνίες Vimana αέρα / διαστήματος, προειδοποιεί η έκθεση αυτή, αποδεικνύεται από το μυστηριώδες γεγονός της 9ης Δεκεμβρίου 2009 που ονομάζεται ” Σπειροειδής Νορβηγία ” όπου εμφανίστηκε μια φανταστική αλλοδαπή σπείρα στον νυχτερινό ουρανό πάνω από τη Νορβηγία και τη Σουηδία και την οποία όλοι οι αρχαίοι άνθρωποι του πλανήτη μας είχαν καταγράψει ότι ήταν σημάδι που πάντα προηγήθηκε της άφιξης των ” θεών “.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...