ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Ο ΝΕΑΡΟΣ Σταμάτης Κωβαίος ΣΤΟ MasterChef:«ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΗΡΘΑ ΣΤΟ MasterChef.ΈΧΩ σοβαρό πρόβλημα υγείας ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ για ένα χειρουργείο που ΠΡΕΠΕΙ να κάνω έχω κολπική μαρμαρυγή – Δεν ξέρω 100% αν θα γλιτώσω»-(ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Ο ΝΕΑΡΟΣ Σταμάτης Κωβαίος ΣΤΟ MasterChef:«ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΗΡΘΑ ΣΤΟ MasterChef.ΈΧΩ  σοβαρό πρόβλημα υγείας ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ για ένα χειρουργείο που ΠΡΕΠΕΙ να κάνω έχω κολπική μαρμαρυγή – Δεν ξέρω 100% αν θα γλιτώσω»-(ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)
Εβδομάδα Silver Award στο MasterChef και οι παίκτες διαγωνίζονται για το έπαθλο των 10.000 ευρώ. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε τον Σταμάτη Κωβαίο τι θα κάνει τα λεφτά, σε περίπτωση που κερδίσει, με τον διαγωνιζόμενο να αποκαλύπτει το άγνωστο πρόβλημα υγείας του.
«Τα λεφτά σεφ θα τα χρησιμοποιήσω για ένα χειρουργείο που θέλω να κάνω, έχω κολπική μαρμαρυγή. Έχω ένα θέμα υγείας, το οποίο με ταλαιπωρεί δυο τρία χρόνια τώρα. Γι’ αυτό το λόγο μπήκα μέσα στο παιχνίδι, για τα λεφτά. Εντάξει, δεν είναι 100% ότι θα γλιτώσω από αυτό το πρόβλημα, αλλά έχω πάρα πολλές πιθανότητες να βγω νικητής», είπε ο Σταμάτης Κωβαίος.
Loading...
Από το Blogger.