Ticker

10/recent/ticker-posts

Τό ΕΙΠΕ...ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ὁ Geoffrey Pyatt ON CAMERA τό εἶπε!!«Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ αποκαθιστά τον ιστορικό της ρόλο ως ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ των Βαλκανίων....!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

Τό ΕΙΠΕ...ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ὁ Geoffrey Pyatt ON CAMERA τό εἶπε!!«Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ αποκαθιστά τον ιστορικό της ρόλο ως ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ των Βαλκανίων....!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

 

Ἦσαν ὅλοι,ἐκεῖ ! 

Δέν ἄντεξε καί τό εἶπε,αὐτός πού ὅποια πέτρα κι᾿ἄν σηκώσεις στήν Ἑλλάδα,ἀπό κάτω θά τόν βρῆς !

Η Θεσσαλονίκη θα αποκομίσει τα μεγαλύτερα οφέλη της Συμφωνίας των Πρεσπών



Ἐπιθεώρησε τόν Λιμένα τῆς Συμπρωτευούσης καί εὐχαριστημένος ἔκανε τίς δηλώσεις :

«η πόλη αποκαθιστά τον ιστορικό της ρόλο ως η πρωτεύουσα των Βαλκανίων και η πύλη των δυτικών βαλκανίων για τις παγκόσμιες αγορές. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μπορούμε να συμβάλλουμε και εμείς σε αυτό, μέσω της συμμετοχής μας εδω πέρα»


Ποιούς ἐννοεῖ, δῆλαδή; Μά αὐτούς πού τόν συνόδευαν : 

κλιμάκια της αμερικανικής πρεσβείας και εκπροσώποι του αμερικανικού στρατού στην Ευρώπη.

Μέσῳ τῆς ἀμερικανικῆς πρεσβείας καί τοῦ ἀμερικανικοῦ στρατοῦ,μᾶς λέει θά ἀποκατασταθῇ ὁ ἱστορικός ῥόλος τῆς Θεσσαλονίκης στά Βαλκάνια; Τί νά ὑποθέσω τώρα ; 


Ἄ ναί,συναντήθηκε καί μέ τήν νέα ὑφυπουργό Μακεδονίας Θράκης : 


Δέν νομίζω πώς μπορεῖ κάποιος νά σχολιάσῃ ἐπ᾿αὐτοῦ...

Ἡ Πελασγική
ΠΗΓΗ




ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...