ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ....ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ ΕΠΙΝΑΝ ΑΜΕΡΙΜΝΟΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΑΝ ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟΙ ΝΑ ΤΙΝΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΕ ΛΙΜΝΗ ΜΕ ΨΑΡΙΑ...ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ...!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!


ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ....ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ ΕΠΙΝΑΝ ΑΜΕΡΙΜΝΟΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΑΝ ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟΙ ΝΑ ΤΙΝΑΖΕΤΑΙ  ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΕ ΛΙΜΝΗ ΜΕ ΨΑΡΙΑ...ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ...!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!
Πού να το ήξεραν δύο άνδρες, που αποφάσισαν να πιουν καφέ σε πόλη του Μαυροβουνίου, ότι θα κατέληγαν μούσκεμα.Ξαφνικά, το ενυδρείο που ήταν πίσω τους στην καφετέρια, έσπασε και ένα… κύμα νερού τους σκέπασε. Εμβρόντητοι, αυτοί προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί και το πάτωμα της καφετέριας μετατράπηκε σε λίμνη.

«Πιθανότατα έγινε κάποιο λάθος με το γυαλί του ενυδρείου, στην κατασκευή.Ηρθε πριν από δύο ημέρες, δεν είχαμε προλάβει να βάλουμε ψάρια», δήλωσε στο CEN ο Ιγκόρ Βουκούροβιτς, υπάλληλος της καφετέριας.

«Οι δύο άνδρες δεν τραυματίστηκαν και ευτυχώς δεν υπήρχαν παιδιά.

Ομως, η ζημιά είναι 6.000-7.000 ευρώ», πρόσθεσε ο ίδιος
Loading...
Από το Blogger.