ΝΑΥΠΛΙΟ-ΟΤΙ ΠΙΟ ΤΡΥΦΕΡΟ ΕΙΔΑΜΕ...!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΝΕΑΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΠΑΡΑΞΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΡΓΗ ΤΟ ΗΡΕΜΗΣΕ...!!Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ....!!ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!


ΝΑΥΠΛΙΟ-ΟΤΙ ΠΙΟ ΤΡΥΦΕΡΟ ΕΙΔΑΜΕ...!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΝΕΑΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΠΑΡΑΞΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΡΓΗ ΤΟ ΗΡΕΜΗΣΕ...!!Η ΜΗΤΕΡΑ  ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ....!!ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν το βίντεο και οι φωτογραφίες με την αστυνομικό που ηρεμεί στην αγκαλιά της ένα μωράκι, το οποίο επέβαινε σε αυτοκίνητο που ενεπλάκη σε τροχαίο στο δρόμο Ναυπλίου-Αργους.

Το μωράκι έκλαιγε δίχως σταματημό στα χέρια του πατέρα του,αμέσως έπειτα από το ατύχημα και ενώ την μητέρα μεταφερόταν με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έτρεξε γυναίκα αστυνομικός, ζήτησε να πάρει το μωράκι στα χέρια της και τότε εκείνο σε χρόνο μηδέν σταμάτησε το κλάμα.


Αξιοσημείωτο είναι πως τo εν λόγω ατύχημα έλαβε χώρα  ανάμεσα στις Αγροτικές Φυλακές της Τίρυνθας και το εργοστάσιο της Ρέα στο δρόμο από Ναύπλιο για Άργος, όταν αυτοκίνητο κινούμενο προς Άργος λόγω βλάβης σταμάτησε δεξιά στο δρόμο. Το αυτοκίνητο που ακολουθούσε δεν κατάλαβε την πρόθεση του προπορευόμενου ή δεν πρόλαβε να το παρακάμψει και έπεσε επάνω του.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε η συνοδηγός του δεύτερου οχήματος και μητέρα του μωρού, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Loading...