Ticker

10/recent/ticker-posts

ΜΗΝΥΜΑ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΓΕΡΟΝΤΑ!!''ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΟΧΗ...ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ...ΣΑΣ ΜΕΤΡΟΥΝ...ΠΟΣΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ...ΠΟΣΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΙΛΑΤΕ....ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΥΨΗΛΑ ''ΠΟΣΤΑ'' ΕΧΕΤΕ''...!!ΣΟΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ....ΚΑΙ...ΔΙΝΕΙ ΘΕΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ....!!


ΜΗΝΥΜΑ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΓΕΡΟΝΤΑ!!''ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΟΧΗ...ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ...ΣΑΣ ΜΕΤΡΟΥΝ...ΠΟΣΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ...ΠΟΣΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΙΛΑΤΕ....ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΥΨΗΛΑ ''ΠΟΣΤΑ'' ΕΧΕΤΕ''...!!ΣΟΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ....ΚΑΙ...ΔΙΝΕΙ ΘΕΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ....!!
 



GEWKWN : ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ

Παιδιά μου, σας μετρούν, με το πόσες γνώσεις έχετε και πόσες γλώσσες ξέρετε ( μιλάτε ), όμως Ο Θεός και Κύριος σας, σας πλησιάζει και σας μετρά, πόσο ωραία μιλάτε την γλώσσα Του Θεού και τα λόγια Του Θεού.

Ποιος είναι πιο γνωστικός τότε ; βεβαίως και να μαθαίνετε γνώσεις , βεβαίως και να είσθε καλοί επιστήμονες, βεβαίως και να φορέσετε και την κουλτούρα επάνω σας , αλλά για να μπορέσετε να σας
έλθουν κουμπί στο σώμα σας αυτά, πρώτα πρέπει να έχετε γεμίσει την ψυχην σας με τα Μεγαλεία Του Θεού Πατέρα.

Γιατί Ο Πατέρας σας και Κύριος σας, ξέρει να φτιάχνει ψυχές για ιδανικά σώματα, όμως για να είναι ιδανικά τα σώματα σας και ο ναός σας, πρέπει να τα καλλιεργήσετε με το Φως Του Θεού, την τελειαν ψυχην και το πνεύμα που σας έδωσε Ο Θεός. Γι’αυτό σας είπα ότι πρέπει να έλθουν κουμπί στο σώμα σας.

Ήταν κάποιος μεγάλος κηπουρός και πήρε από όλους τους τόπους και τα μέρη, δενδρύλλια και τα φυτευσε στο χωράφι του, στον κήπο του, ήταν όλα ωραία όταν μεγάλωσαν και είχαν σχεδόν μιαν κοιλιά, να όμως, που του πέρασε μια μέρα από το μυαλό να κάνει επιδειξιν, Και σκέφτηκε, τα μισά δένδρα στο κέντρο και όλους τους καρπούς τους και τα φύλλα τους να τα βάψη χρυσά, για να πουν οι άλλοι ότι έχει και χρυσά δένδρα.

Ο κηπουρός είσθε εσείς, ο καρπός είναι η ψυχή σας και το δένδρο είναι το σώμα σας, δηλαδή ο ναός σας.

Και έβαψε αυτός ( ο κηπουρός) ολόκληρα τα δένδρα με χρυσό, μα τι έγινε τότε ; τα έπνιξε τα δένδρα η λάμψης του χρυσού, ο χρυσός είναι τα ελαττώματα σας, και πήγαν ως τρελοί οι άλλοι να αγοράσουν και εθαυμασαν τα χρυσά δένδρα, στα άλλα ούτε ματιά δεν έριξαν και πήραν καρπούς ολόχρυσους και από τα άλλα δένδρα δεν πήραν ούτε έναν καρπό.

Τους άνοιξαν αυτούς τους χρυσούς καρπούς και τους βρήκαν κούφιους, γιατί μέσα δεν είχαν ούτε πυρήνα, αλλά είχαν μόνον μούχλα, διότι η λάμψης του χρυσού τα εχαλασε, πήγαν τότε και του ζήτησαν τα ‘’ ρέστα ‘’ για τα νομίσματα που έδωσαν και πήραν απ’έξω χρυσόν και μέσα μούχλα.

Τότε ο κηπουρός κατάλαβε το σφάλμα του, ξερίζωσε πλέον τα δένδρα ως κακίας κακόν και εκρατησεν μόνον τα γερά που κοκκίνιζαν και άστραφταν από την ομορφιά Του Θεού.

Ο χρυσός και αυτά τα χρυσά δένδρα είναι το δανεικό φως και η ψεύτικη κουλτούρα, δηλαδή η ψεύτικη γνώσις.

Παιδιά μου μέσα από αυτά που σας είπα, μεταφέρω εσάς, ο εγωισμός σας, χρυσώνει την πραξιν σας, αλλά εγκλωβίζει την ψυχην σας , το ξερίζωμα των δένδρων είναι η μετάνοια του κηπουρού, που είσθε εσείς, για να ξεριζώσετε τις αμαρτίες σας.

Όσες γνώσεις και εάν έχετε, όσα υψηλα πόστα και εάν έχετε, πάντοτε να είσθε γονατιστοί μπροστά στον Θεό, δηλαδή ταπεινοί να είσθε.

GEWKWN
 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...