Ticker

10/recent/ticker-posts

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ-Μπορεί αρχικά να το διέψευδαν όμως....Συγκατοικούν στο ίδιο σπίτι και το πρώην αντρόγυνο είναι ξανά μαζί και στην ζωή!!ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ-Μπορεί αρχικά να το διέψευδαν όμως....Συγκατοικούν στο ίδιο σπίτι και το πρώην αντρόγυνο είναι ξανά μαζί και στην ζωή!!ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!
 

Μπορεί αρχικά να το διέψευδαν όμως τίποτα δεν αποκλείεται ποια! Νίκος Καρβέλας και Άννα Βίσση συγκατοικούν στο ίδιο σπίτι και μαρτυρίες αναφέρουν πως το πρώην αντρόγυνο είναι ξανά μαζί και στην ζωή!

Μια ματιά να ρίξει κανείς στο Instagram της Άννας Βίσση θα καταλάβει πως βασικός πρωταγωνιστής στην ζωή της είναι ο Νίκος Καρβέλας, αφού οι κοινές τους βόλτες είναι καθημερινές και οι πλάκες ατελείωτες!
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως έχουν δει το ζευγάρι σε πιο τρυφερές στιγμές, με τους ίδιους πάντως να προσπαθούν να μην δώσουν αφορμές για περισσότερα σχόλια!
Πάντως Νίκος Καρβέλας, Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια συνεχίζουν να κάνουν παρέα, αφού είναι πλέον μια οικογένεια, ενώ περνούν και τα καλοκαίρια τους μαζί στο σπίτι της Αννίτας στην Καλαμάτα!
Χαρακτηριστική είναι και η παρακάτω φωτογραφία:

ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...