Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ –-ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ-ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΚΡΑΝΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ-


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ – ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ-ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΚΡΑΝΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ-

 


Έγινε με τρόπο που λίγοι πρόσεξαν!
Το δικό τους μήνυμα απέναντι σε όσους πρόδωσαν την πατρίδα φαίνεται να πέρασαν τα ΜΑΤ στην Βέροια, εκεί όπου φύλαγαν τον Νίκο Παππά και την συνοδεία του.
Ορισμένοι από τους αστυνομικούς των ΜΑΤ έφεραν στο πίσω μέρος του κράνους τους, τον Ήλιο της Βεργίνας!

Είναι ένα σύμβολο που υπάρχει και σε άλλα σημεία της στολής τους, ωστόσο το να το τοποθετήσεις και στο πίσω μέρος του κράνους είναι από μόνη της μια κίνηση με ιδιαίτερο μήνυμα.
Μην ξεχνάμε ότι όσοι περιφρουρούνται από τα ΜΑΤ βλέπουν κυρίως το πίσω μέρος του κράνους..!
Σίγουρα οι εξοργισμένοι Έλληνες περιμένουν πολλά περισσότερα από τα ΜΑΤ και τους αστυνομικούς όταν περιφρουρούν προδότες και ξεπουλημένους, ωστόσο την συγκεκριμένη εικόνα θα μας επιτρέψετε να την προσάψουμε στα συν… και ίσως είναι η αρχή για κάτι «μεγαλύτερο».
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...