ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΛΙΑΝΟΣ ΤΕΡΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΔΥΤΗ!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΣ Κ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΙΣΤΑΣ!!!!Και ο γιγάντιος γουλιανός φιγουράρει στο μουσείο της Φυσικής ιστορίας Κοζάνης,βαλσαμωμένος ανάμεσα σε άλλες τερατογεννέσεις!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΛΙΑΝΟΣ ΤΕΡΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΔΥΤΗ!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΣ Κ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΙΣΤΑΣ!!!!Και ο γιγάντιος γουλιανός φιγουράρει στο μουσείο της Φυσικής ιστορίας Κοζάνης,βαλσαμωμένος ανάμεσα σε άλλες τερατογεννέσεις!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!


Από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα σε όλο το παγκόσμιο πληθυσμό αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της τερατογέννεσης σε ανθρώπους και σε ζώα.Είναι η μόλυνση της ατμόσφαιρας τα χημικά απόβλητα που δημιουργούν αυτές τις τερατογεννέσεις: Ειναι η Αιμομιξία μεταξύ συγγενών? Εχουμε διάφορα παραδείγματα με αποδείξεις που έχουν συμβεί σε διάφορα κράτη ακόμη και στην χώρα μας,δυστυχώς.

 Σε αποκλειστική έρευνα, γουλιανός μήκους 2,80 μέτρων και βάρους 180 κιλών που αλιεύτηκε το 2002 στην τεχνητή λίμνη Πολυφήτου της Κοζάνης.Φημολογείται οτι ο Γουλιανός κατασπάραξε τον έναν από τους δύο δύτες που είχαν καταδυθεί στο βυθό να ελέγξουν γιά τυχόν ρήγματα από τον σεισμό πού είχε σημειωθεί στην πόλη μας. Οι επιστήμονες δεν το επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και το διαψεύδουν.
Ο ιχθυολόγος κος Στέλιος Πάπιστας που ασχολήθηκε με το θέμα είπε : "Δέν μπορούμε να το διαψεύσουμε"Και ο γιγάντιος γουλιανός φιγουράρει στο μουσείο της Φυσικής ιστορίας Κοζάνης,βαλσαμωμένος ανάμεσα σε άλλες τερατογεννέσεις. 

Μοσχάρια με δύο κεφάλια,πρόβατα με δύο κεφάλια ή με ένα κεφάλι και δύο σώματα βαλσαμωμένα,μαρτυρούν γιά κάτι αδιόρατο στην αρχαία λίμνη του Αλιάκμονα ποταμού έπεφταν κάθε λογής χημικά απόβλητα,όπως αμίαντος,μόλυβδος κ.α.

 ( στη φώτο ο Παρασκευάς Κουζιάκης και ο Αθανάσιος Παπαντωνίου κρατούν στα χέρια τους τον τεράστιο γουλιανό)


ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
Από το Blogger.