Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ...!!ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ...ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΙ ΕΝΔΟΞΟΙ ΕΥΖΩΝΕΣ...!!Μέχρι σήμερα στην Προεδρική Φρουρά φαινόταν αδιανόητο οι Εύζωνες να μην κάνουν την Κυριακάτικη Επίσημη Αλλαγή...!!

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ...!!ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ...ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΙ ΕΝΔΟΞΟΙ ΕΥΖΩΝΕΣ...!!Μέχρι σήμερα στην Προεδρική Φρουρά φαινόταν αδιανόητο οι Εύζωνες να μην κάνουν την Κυριακάτικη Επίσημη Αλλαγή...!!
 
 
 
Αναστάτωση επικρατεί στην Προεδρική Φρουρά μετά την πληροφορία ότι θα κοπεί από τις παρελάσεις τους το «Μακεδονία Ξακουστή»
Το θέμα προέκυψε μετά από το πρωτοσέλιδο εφημερίδας την Πέμπτη 07.03.2019, στο οποίο ανέφερε ότι στις 20 Ιανουαρίου 2019 υπήρξε οξύτατη αντίδραση εκ μέρους της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, εξ αφορμής του γεγονότος ότι η μπάντα του Λιμενικού που συνόδευε το άγημα Ευζώνων στον Άγνωστο Στρατιώτη, παιάνισε το γνωστό εθνικό εμβατήριο “Μακεδονία Ξακουστή”.
Μέχρι σήμερα στην Προεδρική Φρουρά φαινόταν αδιανόητο οι Εύζωνες να μην κάνουν την Κυριακάτικη Επίσημη Αλλαγή χωρίς την συνοδεία του συγκεκριμένου εμβατηρίου.
Οι Εύζωνες αν και οπλίτες του Ελληνικού Στρατού, οι οποίοι υπακούν στις διαταγές του Υπουργείου Αμύνης, είναι τέτοια η αποστολή τους, το ηθικό αλλά και το χρέος που νιώθουν κάθε φορά που φοράνε τις Ευζωνικές στολές, ανάμεσα και των Μακεδονομάχων, που απορεί κανείς πως θα μπορέσουν να εφαρμόσουν τέτοια οδηγία.
Το κλίμα το τελευταίο διάστημα είναι έντονο φορτισμένο, και ειδικά με τον άδικο χαμό του συναδέλφου τους. Οι Εύζωνες συζητούν μεταξύ τους ακόμα και την επίσκεψη του Ζόραν Ζάεφ στην Ελλάδα και το ενδεχόμενο να καταθέσει στεφάνι Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη
Πλέον τα κατάφεραν όλα οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. Κατέστρεψαν τη χώρα, έβαλαν χέρι σε ό,τι πιο ιερό είχε η Ελλάδα και δεν δίστασαν να φτάσουν ακόμα και στην Προεδρική Φρουρά. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον πάντως, να πραγματοποιήσουν την απειλή τους οι λεβέντες τσολιάδες μας και να παρακούσουν εντολές ώστε να μην παραστούν σε οποιαδήποτε τιμητική εκδήλωση προς τον Ζάεφ.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
 

Loading...