Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΗΜΕΡΑ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 26ΑΧΡΟΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΟΥΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ!!


ΣΗΜΕΡΑ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 26ΑΧΡΟΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΟΥΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ!!






Αστυνομικός ερευνητής αυτοπυροβολήθηκε στην καρδιά μέσα στο αστυνομικό τμήμα!
Διερευνόνται οι συνθήκες θανάτου ενός ερευνητή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην αστυνομική υπηρεσία Safiullin στις 30 Μαρτίου στην πρωτεύουσα του Τατάρστα. Ο θάνατος του προήλθε από τραυματισμό από πυροβολισμό.

Συστάθηκε ειδική επιτροπή για να διαπιστώσει την αιτία του θανάτου του αστυνομικού. Το Υπουργείο επιβεβαίωσε έμμεσα την έκδοση αυτοκτονίας, δηλώνοντας ότι "αποκλείεται η εγκληματική φύση του θανάτου". Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, ο αστυνομικός είχε οικογενειακά ζητήματα.

Σύμφωνα με τον Realnoe Vremya, ο νεκρός ήταν ο Ramil Gizetdinov, 26 ετών. Ο αστυνομικός πέθανε ύστερα από βολή στην καρδιά.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο αστυνομικό τμήμα Dalniy.
 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...