Ticker

10/recent/ticker-posts

ΝΕΑΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ Μιλούσε στο τηλέφωνο μέχρι που γκρεμίστηκε από τον 3ο όροφο του The Mall ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ!!ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ


ΝΕΑΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ Μιλούσε στο τηλέφωνο μέχρι που γκρεμίστηκε από τον 3ο όροφο του The Mall ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ!!ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ





Ήταν λίγο πριν τις 21.00 όταν σήμανε συναγερμός στο The Mall Athens, στο Μαρούσι, όταν μια γυναίκα, Ελληνικής υπηκοότητας, έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου, για να καταλήξει σχεδόν ακαριαία.

Στο σημείο κλήθηκαν και έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και κλιμάκιο της Αστυνομίας για να διερευνηθούν τα αίτια και οι συνθήκες του περιστατικού.

Ένας γιατρός που ήταν παρών και προσπάθησε να παράσχει τις Πρώτες Βοήθειες, διαπίστωσε πως δεν είχε σφυγμό, κάτι που διαπιστώθηκε και από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ όπου απλά, επίσης διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από μία πρώτη ανάλυση του υλικού του κλειστού κυκλώματος του εμπορικού κέντρου, οι αστυνομικοί είδαν πως την στιγμή της πτώσης η γυναίκα ήταν μόνη της και μιλούσε στο τηλέφωνο και ξαφνικά φαίνεται να κατευθύνεται προς την κουπαστή του ορόφου και να πέφτει. Αυτό συνακόλουθα κάνει τις Αρχές να εξετάζουν σοβαρά πλέον τον ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, κάτι που βεβαίως θα διαπιστωθεί πλήρως από την συνέχεια της έρευνας για το τραγικό περιστατικό.

Τι λέει το The Mall Athens

Από το The Mall Athens με ανακοίνωση που εκδόθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης εκφράζεται η βαθιά θλίψη για το τραγικό συμβάν, ενώ όπως αναφέρεται: «Δυστυχώς, η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Εμπορικού Κέντρου δεν απέτρεψαν το μοιραίο συμβάν. Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή».

Τραγική ειρωνεία

Την ίδια στιγμή, εξάλλου, ως τραγική ειρωνεία θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το γεγονός πως σήμερα, Τετάρτη 27/3/2019 και κατά τις ώρες 09.00-10.30, στο The Mall Athens, διεξήχθη προγραμματισμένη άσκηση ανταπόκρισης σε περιστατικό κινδύνου.
Loading...