Κανονικά θα Παρελάσουν οι Εθνοφύλακες στην Επέτειο της 25ης Μαρτίου σε όλη την Ελλάδα.

  Κανονικά θα Παρελάσουν οι Εθνοφύλακες στην Επέτειο της 25ης Μαρτίου σε όλη την Ελλάδα.
 
 
Κανονικά θα Παρελάσουν οι Εθνοφύλακες στην Επέτειο της 25ης Μαρτίου!
Η Εθνοφυλακή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των Ενόπλων Δυνάμεων και θα παρελάσουν Εθνοφύλακες στις όλες τις στρατιωτικές παρελάσεις σε όλη την Ελλάδα.
Δεν υπάρχει, λοιπόν, καμία αλλαγή σύμφωνα με το ΥΠΕΘΑ. Αντιθέτως, Εθνοφύλακες & από διαφορετικές περιοχές θα παρελάσουν στις Περιοχές των ΤΕΘ  των Ενόπλων Δυνάμεων
Στην Παρέλαση των Αθηνών κατά την Επέτειο της 25ης Μαρτίου θα παρελάσουν οι Σημαίες της Εθνοφυλακής ,αλλά δεν θα  κληθούν να παρελάσουν Εθνοφύλακες από άλλες περιοχές, όπως γινόταν τις προηγούμενες χρονιές!
Η διευκρίνηση ήρθε από το ΥΠΕΘΑ  ,μετά από το σάλο που ξέσπασε για πληροφορίες της  μη συμμετοχής των Εθνοφυλάκων στην Παρέλαση ,σύμφωνα πάντα με  πληροφορίες ..Μένει μόνο να το δούμε να ισχύει !
Κοντά Σιμά τα Γιάννενα  που λένε και τα παλικάρια στο  ΤΕΘ Καλπακίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
Από το Blogger.