Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΑΡΑΔΟΞΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019....ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!«Κρανίο και Κόκκαλα» δηλαδή θάνατος, όλεθρος, καταστροφή....!!Κάτω από ΑΥΤΟ υπάρχει ο αριθμός «322»!!Συμπίπτει με τις ''ιερές'' τους ημέρες ΚΑΙ Αυτό πρέπει οπωσδήποτε να μας καθιστά φιλύποπτους...!!ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ...!!


ΠΑΡΑΔΟΞΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019....ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!«Κρανίο και Κόκκαλα» δηλαδή θάνατος, όλεθρος, καταστροφή....!!Κάτω από ΑΥΤΟ υπάρχει ο αριθμός «322»!!Συμπίπτει με τις ''ιερές'' τους ημέρες ΚΑΙ Αυτό πρέπει οπωσδήποτε να μας καθιστά φιλύποπτους...!!ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ...!!

 

Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους παγκοσμιοποιητές. Αυτοί, οτιδήποτε κάνουν το κάνουν τελετουργικά, βάσει της δικής τους πανάρχαιας θρησκείας η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον βαθύτατο αποκρυφισμό και τις κινήσεις των πλανητών. Αυτό είναι δικαιολογημένο απ’ αυτούς , διότι έχουν ως θεό τους τον Μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος. Άρα χρησιμοποιούν το σκότος, τις συμπαντικές δυνάμεις και την κρυφή γνώση. Οι παγκοσμιοποιητές έχουν δικές τους τελετές τις οποίες κρύβουν ολοσχερώς ή τις κρύβουν σε κοινή θέα, ώστε να μην γίνονται ορατές ή κατανοητές από τους «δούλους»
τους. Δηλαδή, συμβαίνουν κάποια γεγονότα, δήθεν τυχαία, τα οποία μας τα παρουσιάζουν τελείως διαφορετικά τα ΜΜΕ, ενώ στην ουσία είναι κάτι άλλο και αποσκοπούν κάπου αλλού. Εξ άλλου ο Αβραάμ Μπεν Ελεάζαρ, που είναι περισσότερο γνωστός ως Χένρυ Κίσινγκερ, είχε πει ότι απαιτείται πολύ καλή προετοιμασία για να παρουσιασθούν κάποια γεγονότα ως τυχαία

Αυτήν την χρονιά συντρέχουν κάποιοι επιπλέον λόγοι οι οποίοι είναι σημαντικοί γι αυτούς. Πρωτ’ απ’ όλα το φετινό έτος λήγει σε «9». Για μας λήγει σε «9». Αυτοί έχουν άλλη ημερομηνία και το φετινό έτος λήγει, γι αυτούς, σε «7», το οποίο ως μαγικό αριθμό του δίδουν ιδιαίτερη σημασία. Και δεν είναι ότι μόνο λήγει σε «7», αλλά έχει τρία εφτάρια. Έγραφα στις 7 Δεκεμβρίου του 2016 στο άρθρο με τίτλο «Το 2019 θα ξεκινήσουν τα μεγάλα γεγονότα των προφητειών;» τα παρακάτω:

«Επειδή ο «μαγικός» αριθμός επτά (7) είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τ’ αφεντικά του κόσμου, τον χρησιμοποιούν και στις ημερομηνίες. Γι αυτό πολλά ιδιαίτερα κρίσιμα γεγονότα στον πλανήτη έγιναν σε χρονολογίες που αρχίζουν και τελειώνουν σε επτά (7), αλλά σε 7 γι αυτούς. Για μας οι χρονολογίες των ιδίων γεγονότων λήγουν σε εννέα (9) διότι προστίθεται το 5508.

»Η Γαλλική Επανάσταση, κατά την οποία διώχθηκε ο χριστιανισμός, «καθαιρέθηκε» ο Χριστός ως Θεός, και λατρεύτηκε ο ορθός λόγος, ξεκίνησε το 1789 ή 7297 (1789 + 5508 = 7297). Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε το 1939 (7447). Ο Κομμουνισμός κατέρρευσε το 1989 (7497) μετά από 70 χρόνια. Η ορθόδοξη Σερβία βομβαρδίστηκε το 1999 (7507). Ο Πρόεδρος της Ε.Ε. είχε ανακοινώσει ότι η πρώτη χρονιά της παγκόσμιας κυβέρνησης ήταν το 2009 (7517).

»Όσον αφορά την Ελλάδα. Η Μικρασιατική καταστροφή ήταν απόρροια της Μικρασιατικής εκστρατείας το 1919 (7427). Η παράδοση του ενεργειακού και υδάτινου πλούτου της Ελλάδος έγινε το 1939 (7447). Η Ελλάς χρεοκόπησε (σ.α. ξεκίνησε) το 2009 (7517). Οπότε στο 2019 ίσως συμβεί το κακό, το 2029 είναι μακριά γι’ αυτούς.»

Το φετινό 2019 για μας, είναι το 7527 γι αυτούς. Έχει δηλαδή τρία εφτάρια, που είναι ο τυχερός τριψήφιος αριθμός στα casino, ο αριθμός που είναι συνδυασμένος με το χωρίς εργασία κέρδος.

Το έτερο στοιχείο που κάνει πιο σημαντική την φετινή χρονιά είναι η ημερομηνία 23 Μαρτίου. Η 23η Μαρτίου, για τους λάτρεις του Μέγα Αρχιτέκτονος, είναι σημαντική διότι η τελευταία επέμβαση του θεού τους ήταν την νύχτα (νύχτα σε ποιο τμήμα του πλανήτη;) της 23ης Μαρτίου του 687 π.Χ. Τότε, έγινε ένα συγκλονιστικό κοσμικό γεγονός, το τελευταίο μέχρι σήμερα στον πλανήτη, το οποίο διατάραξε την περιστροφή της Γης. Την ακριβή ημερομηνία την μαθαίνουμε από κινέζικα βιβλία. Γράφει ο Εντουάρ Μπιό στο βιβλίο του με τίτλο: «Γενικός Κατάλογος των Διαττόντων Αστέρων και των άλλων Μετεωριτών που παρατηρήθηκαν στην Κίνα μετά τον 7ο αιώνα προ Χριστού» τα εξής: «Το καλοκαίρι του 687 προ Χριστού, την τέταρτη σελήνη, την μέρα Σιν Μάο (23 Μαρτίου), κατά την διάρκεια της νύχτας, οι απλανείς αστέρες δεν παρουσιάστηκαν, παρ’ όλο που η νύχτα ήταν καθαρή (ασυννέφιαστη). Τα μεσάνυχτα, τα αστέρια έπεσαν σαν βροχή».

Το ίδιο γεγονός το βρίσκουμε και σε καταγραφή του Κομφούκιου. Επίσης το Ταλμούδ και τα Μιδράς μας πληροφορούν ότι η μεγάλη καταστροφή συνέβη τη νύχτα του Πάσχα, και τότε το Πάσχα το εόρταζαν οι Εβραίοι στην εαρινή ισημερία. Η εαρινή ισημερία είναι τον μήνα Μάρτιο, γύρω στις 20.

Υπάρχει στα κινέζικα κείμενα ένα γεγονός ίδιο με αυτό που αναφέρεται στο βιβλίο «Ιησούς του Ναυή». Λένε οι Κινέζοι: «όταν ο Άρχοντας του Λου Γιάνγκ έκανε πόλεμο κατά του Χαν, ο ήλιος κατέβηκε κατά τη διάρκεια της μάχης. Ο Άρχοντας, πάλλοντας το ξίφος του, φώναξε κραυγή μεγάλη στον ήλιο. Κι εκείνος για χατίρι του, γύρισε πίσω και πέρασε μέσα από τρεις ηλιακές θέσεις». Το κοσμικό αυτό γεγονός δηλαδή αναφέρεται και σε άλλους λαούς. Ο Μέγας Αρχιτέκτονας, όπως τον λένε, έκανε κάτι στο ηλιακό μας σύστημα και πρέπει να τον τιμήσουν ανήμερα του συμβάντος οι πιστοί του, όπως κάνουν οι πιστοί σε όλες τις θρησκείες.

Το τότε συμβάν έγινε νύκτα, άρα λογικά νύκτα θα το γιορτάσουν και τώρα. Τότε όμως, η νέα μέρα άρχιζε από την δύση του ηλίου, ενώ τώρα αρχίζει στο μεσοδιάστημα της νύχτας. Άρα θα γιορτάσουν, ή την νύχτα 22-23 Μαρτίου, ή την νύχτα 23-24 Μαρτίου. Ποια από τις δύο όμως; Μάλλον την νύχτα 22-23 Μαρτίου διότι φέτος υπάρχει ένας καταπληκτικός συνδυασμός. Η νύχτα 22-23 Μαρτίου είναι Παρασκευή προς Σάββατο . Τέλεια. Συμπίπτει με τις ιερές τους ημέρες. Είναι επέτειος ιδιαίτερης χρονικής σημασίας. Πότε θα ξαναβρεθεί χρονικά τέτοιος τέλειος συνδυασμός, έτους, ημερομηνίας και ημέρας; Θα βρεθεί τον Μάρτιο του 2069. Μετά από πενήντα χρόνια.

Επίσης αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να μας καθιστά φιλύποπτους είναι το εξής. Είναι γνωστή η μυστική οργάνωση με έδρα την Αμερική “Skull and Bones” δηλαδή

«Κρανίο και Κόκκαλα», δηλαδή θάνατος, όλεθρος, καταστροφή, κλπ, μέλη της οποίας έχουν διατελέσει πρόεδροι των ΗΠΑ και άλλοι σημαντικοί παγκοσμιοποιητές. Κάτω από το σήμα της οργάνωσης αυτής υπάρχει ο αριθμός «322».

Αν επιχειρήσουμε να ερμηνεύσουμε τον αριθμό αυτό, και σε συνδυασμό ότι οι αμερικανοί γράφουν πρώτα τον μήνα και μετά την ημέρα στις ημερομηνίες, καταλαβαίνουμε ότι γράφει 22 Μαρτίου. Μη παραβλέποντας παράλληλα τι σημαντικά γεγονότα συνέβησαν στον πλανήτη την συγκεκριμένη ημερομηνία. Στις 23 Μαρτίου εορτάζεται επίσης η παγκόσμια ημέρα μετεωρολογίας! Έτσι, κατά τύχη επιλέχθηκε αυτή η ημερομηνία νομίζετε; Και εδώ στην Ελλάδα, όταν δίδεται ευκαιρία προβάλλεται ο αριθμός «322».

Κανείς φυσικά δεν γνωρίζει πως θα γιορτάσουν την νύχτα, (ή και μέρα ανάλογα σε ποιο σημείο του πλανήτη θα τελεστεί ότι τελεστεί), 22-23 Μαρτίου και μπορεί να μην το μάθουμε ποτέ, αλλά όλο και κάτι θα κάνουν. Ή θα δώσουν το έναυσμα, την διαταγή, «την πιστολιά, των δρόμων ταχύτητας», για να ξεκινήσει κάτι. Είναι μια καλή ευκαιρία για ερευνητές, αναλυτές, σημειολόγους, φιλογνώστες, και λοιπούς με ενδιαφέροντα και ανησυχίες, ν’ αναλύουν κάθε «περίεργη» πληροφορία και ύποπτο συμβάν, τα οποία θα αποτελέσουν σημαντικά στοιχεία για πληροφορίες πολύ χρήσιμες για το μέλλον.

Έχουν και τα υψηλόβαθμα μέλη των παγκοσμίων κρυφών οργανώσεων τα προβλήματά τους και τα τρωτά τους. Δεν είναι απλά τα πράγματα.

Χρήστος Μαντζιάρης


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...