Ticker

10/recent/ticker-posts

ΚΑΙΡΟΣ-Σε πλήρη ισχύ είναι από σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου το Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ...!!Η θερμοκρασία θα κάνει βουτιά 6-10 βαθμούς...!!Θυελλώδεις άνεμοι έως 10 μποφόρ και χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο...!!


ΚΑΙΡΟΣ-Σε πλήρη ισχύ είναι από σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου  το Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ...!!Η θερμοκρασία θα κάνει βουτιά 6-10 βαθμούς...!!Θυελλώδεις άνεμοι έως 10 μποφόρ και χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο...!!



Σε πλήρη ισχύ είναι από σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου, το Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ - Ψυχρές αέριες μάζες επηρεάζουν τη χώρα μας τις τελευταίες ώρες από τα βόρεια - Η θερμοκρασία θα κάνει "βουτιά" 6-10 βαθμούς - Θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο και χιονοπτώσεις σε αρκετές περιοχές - Από σήμερα, Τρίτη (12/3), σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει κακοκαιρία, με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τις χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, τους πολύ θυελλώδεις βοριάδες εντάσεων έως 10 μποφόρ και τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.Στη βορειοδυτική χώρα πάντως τα φαινόμενα από τις απογευματινές ώρες θα σταματήσουν.Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται η έλευση των ψυχρών αερίων μαζών, καθώς και τα φαινόμενα που θα εκδηλωθούν από τις απογευματινές ώρες τις Καθαράς Δευτέρας έως και τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 13/03.
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...