ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ Η ΝΕΑΡΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΝΙΚΗ ΛΕΙΒΑΔΑΡΗ....!!Η ηθοποιός ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ τα σίριαλ «Μίλα μου Βρώμικα» και «Αληθινοί έρωτες» ενώ ΤΩΡΑ συμμετείχε στο διάσημο θρίλερ Stamboul Train του Γκράχαμ Γκρην...2 ΒΙΝΤΕΟ...ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ...

ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ  ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ Η ΝΕΑΡΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΝΙΚΗ ΛΕΙΒΑΔΑΡΗ....!!Η ηθοποιός ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ τα σίριαλ «Μίλα μου Βρώμικα» και «Αληθινοί έρωτες» ενώ ΤΩΡΑ συμμετείχε στο διάσημο θρίλερ Stamboul Train του Γκράχαμ Γκρην...2 ΒΙΝΤΕΟ...ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ...
Μια πολύ δυσάρεστη είδηση δημοσιοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.O γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του «ΤΑΣΕΗ» (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) το βράδυ της Κυριακής, ενημέρωσε για το θάνατο μιας πολύ καλής και νέας συναδέλφου του, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.


Ο λόγος για τη Νίκη Λειβαδάρη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η ηθοποιός είχε συμμετάσχει στα σίριαλ «Μίλα μου Βρώμικα» και «Αληθινοί έρωτες», ενώ αυτή την φετινή σεζόν συμμετείχε στο διάσημο θρίλερ Stamboul Train του Γκράχαμ Γκρην, στην Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ.
Loading...
Από το Blogger.