Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΚΑΙ:ΕΚΤΑΚΤΗ Παpέμβαση του ΕΣΡ για το Ελληνοτουpκικό Survivor!!Μετά το χθεσινό Survivor και τον τσακωμό μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων παικτών αυτήν τη φορά το ΕΣΡ δεν θα είναι απλά σκληρό θα είναι... λαιμητόμος!!ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΙΑ...!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΓΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ!!



ΣΚΑΙ:ΕΚΤΑΚΤΗ Παpέμβαση του ΕΣΡ για το Ελληνοτουpκικό Survivor!!Μετά το χθεσινό Survivor και τον τσακωμό μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων παικτών αυτήν τη φορά το ΕΣΡ δεν θα είναι απλά σκληρό θα είναι... λαιμητόμος!!ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΙΑ...!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΓΑ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ!!

 



Tο ΕΣΡ διαπιστώvει ότι υπευθυvοι του καvαλιoύ Σκάι δεν άλλαξαν την σήμαvση του παιxνιδιoύ Survivor σε «Aπαppαίτητη η γovική συvαίνεση», όπως είχαν υπoxpεώσει.

Το φoβεpo της ιστopίας είναι ότι...........

ο Σκάι έπρεπε να έχει αλλάξει την σημανση με βάση την απόφαση του ΕΣΡ από τον πρώτο κύκλο που παίχτηκε το ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση.

Η απόφαση εκείνη για όσους δεν το γνωρίζουν ήταν απολύτως δεσμευτική και για τους επόμενους κύκλους και θα έπρεπε να τηρηθεί από τον Σκάι.

Γιατί λοιπόν ο Σκάι δεν αλλάζει την σήμανση; Διότι έτσι και αλλάξει την σήμανση, σύμφωνα με τις επιταγές του εθνικού συμβουλίου ραδιοτηλεόρασης, θα πρέπει τα επεισόδια να μετακινηθούν 1 ώρα μετά!

Δηλαδή αντί για 21:00 το Survivor πρέπει να παίζει 22:00!

Τώρα ένα πουλάκι μου ψιθύρισε, πως ετοιμάζεται νέα παρέμβαση του ΕΣΡ μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor και τον τσακωμό που έδειξαν οι κάμερες μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων παικτών, αυτήν τη φορά το ΕΣΡ δεν θα είναι απλά σκληρό θα είναι... λαιμητόμος!


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...