ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ON CAMERA ΤΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ....ΠΗΡΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ....!!Γιάννης Αντετοκούνμπο:"Ένας τύπος που τον λένε Νίκο Παππά με νίκησε με 33-0...!! Νίκος Παππάς σε Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Αν δε μπορείς μόνος, πάρε τον ΛεΜπρόν και έλα!!Εγω με τον Ταταρούνη και οι δυο σας!!Με στοίχημα τα πάντα"!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ σταρ των Μπακς!!


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ON CAMERA ΤΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ....ΠΗΡΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ....!!Γιάννης Αντετοκούνμπο:"Ένας τύπος που τον λένε Νίκο Παππά με νίκησε με 33-0...!!
Νίκος Παππάς σε Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Αν δε μπορείς μόνος, πάρε τον ΛεΜπρόν και έλα!!Εγω με τον Ταταρούνη και οι δυο σας!!Με στοίχημα τα πάντα"!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ σταρ των Μπακς!! 
Ο Νίκος Παππάς έκανε πλάκα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την αποκάλυψη του σταρ των Μπακς ότι κάποτε είχε ηττηθεί με 33-0 από αυτόν σε μονό, λέγοντάς του πως αν θέλει την άλλη φορά μπορεί να φέρει και τον ΛεΜπρόν!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραδέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι πριν από αρκετά χρόνια είχε ηττηθεί σε μονό από τον Νίκο Παππά με 33-0, με την ιστορία αυτή να γίνεται viral στις ΗΠΑ.Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ενημερώθηκε για αυτή την δήλωση και δεν έχασε έτσι την ευκαιρία να κάνει πλάκα στον σταρ των Μπακς, λέγοντάς του ότι την επόμενη φορά που θα βρεθούν αντίπαλοι μπορεί αν θέλει να φέρει και τον ΛεΜπρόν να τον βοηθήσει!.

Ο Παππάς λοιπόν πόσταρε το VIDEO με την δήλωση του Γιάννη στο Instagram, γράφοντας: "Ανοιχτε τα ματακια σας εκει στα εν μπι έι και καντε λιγο χωρο στο σαλαρυ καπ,δωστε τη μπαλιτσα και παραγγειλτε το μιλκσευκ σας!Γιανναρα αν δεν τα καταφερνεις μονος,φερε τον Λεμπρον κ ελατε το καλοκαιρακι στη κυπριαδου.Εγω με τον Ταταρούνη και οι δυο σας. Με στοίχημα τα πάντα.
Loading...
Από το Blogger.