Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΡΙΠΟΛΗ-Αναστατώθηκαν οι κάτοικοι όταν είδαν ένα μικρό παιδί τρομοκρατημένο στο μπαλκόνι να ζητάει απελπισμένα ΒΟΗΘΕΙΑ για να σωθεί η μητέρα του που την χτυπούσε ο πατέρας του και είχε γεμίσει αίματα...!!ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ!!

ΤΡΙΠΟΛΗ-Αναστατώθηκαν οι κάτοικοι όταν είδαν ένα μικρό παιδί τρομοκρατημένο στο μπαλκόνι να ζητάει απελπισμένα ΒΟΗΘΕΙΑ  για να σωθεί η μητέρα του που την χτυπούσε ο πατέρας του και είχε γεμίσει αίματα...!!ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ!!


 
Αναστατώθηκαν οι κάτοικοι μιας γειτονιάς στην Τρίπολη, όταν είδαν ένα μικρό παιδί να βγαίνει τρομοκρατημένο στο μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου κατοικεί με την οικογένειά του και να ζητάει απελπισμένα βοήθεια για να σωθεί η μητέρα του.
Κάποιοι κάλεσαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στο σπίτι το βράδυ της Παρασκευής, αλλά βρήκαν κλειδωμένη την πόρτα του, ενώ από το εσωτερικό του διαμερίσματος ακούγονταν κραυγές πόνου!
Έτσι, την έσπασαν και συνέλαβαν τον 35χρονο πατέρα του παιδιού, ο οποίος ξυλοκοπούσε ανελέητα την σύζυγό του!
Ο άνδρας προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, αν και έφερε και αυτός τραύματα στο πρόσωπο τα οποία ισχυρίστηκε ότι του προκάλεσε η γυναίκα του.
Πάντως, η μητέρα διακομίστηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Τρίπολης.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
 

Loading...