Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟΝ ΦΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΒΥΘΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΑΠΙΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ...!!ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ!![ΒΙΝΤΕΟ]

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟΝ ΦΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΒΥΘΙΖΕΙ  ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΑΠΙΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ...!!ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ!![ΒΙΝΤΕΟ]




Μία τρύπα στον φλοιό της Γης, με έκταση που αντιστοιχεί σε τρία ποδοσφαιρικά γήπεδα, έχει σχηματιστεί στο βυθό της θάλασσας του Κουίνσλαντ, κοντά στην πόλη Μπρισμπέιν, στην Αυστραλία, καταπίνοντας σταδιακά ολόκληρη παραλία!
Το φαινόμενο καταγράφηκε στην παραλία Rainbow το 2015 και από τότε έχει εξελιχθεί με ραγδαίο ρυθμό, καταπίνοντας καθημερινά μέρος της ακτής. Τη στιγμή που άνοιξε η τρύπα, σε πολύ κοντινή απόσταση υπήρχε κάμπινγκ με πολλούς ανθρώπους, αυτοκίνητα και σκάφη. Ως εκ θαύματος κανείς δεν τραυματίστηκε. Ωστόσο, η κατάσταση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Εάν συνεχιστεί η διάβρωση με τον ίδιο ρυθμό και το επόμενο διάστημα, το νησάκι που βρίσκεται η τρύπα θα κοπεί στη μέση, ενώ ήδη έχει εξαφανιστεί σε ικανό ποσοστό.
Οι αυστραλιανές αρχές εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία καλούν τους πολίτες να αποφεύγουν τη συγκεκριμένη παραλία, καθώς ανά πάσα στιγμή το έδαφος μπορεί να καταρρεύσει ολοκληρωτικά, με ανεξέλεγκτες συνέπειες.

Loading...