Ticker

10/recent/ticker-posts

ΚΑΙΡΟΣ-ΝΕΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!!ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!!

ΚΑΙΡΟΣ-ΝΕΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!!ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!!

 

Ψυχρή εισβολή με διάρκεια και εμμονή στον ελλαδικό χώρο δείχνουν τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία των καιρικών μοντέλων, που θα αρχίσει να μας απασχολεί από τις 13 Φλεβάρη.
Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται, σύμφωνα με όσα δείχνουν τα καιρικά προγνωστικά μοντέλα καιρού, νέο πολικό ψύχος το οποίο θα ρίξει αισθητά τη θερμοκρασία σε όλη τη χώρα και να προκαλέσει χιονοπτώσεις, ακόμα και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.
Στους χάρτες που δημοσιεύουμε στην γκάλερι μπορείτε να δείτε μέρα με τη μέρα την κίνηση της ψυχρής μπάλας πάνω από τον ελλαδικό χώρο. Και είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει τάση για στροβιλισμό της στα Βαλκάνια για αρκετές ημέρες, γι’ αυτό και τα σημερινά στοιχεία δείχνουν την επιμονή της μέχρι και τις 19 Φλεβάρη.
Οσον αφορά στα φαινόμενα που θα τη συνοδεύσουν, ακόμα είναι πολύ νωρίς για να μιλήσει κανείς με ακρίβεια, πλην όμως αναμένεται να σημειώνονται χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά, αλλά και σε περιοχές με χαμηλά υψόμετρα στην κεντρική Ελλάδα. Υποψηφιότητα για χιονόπτωση, θέτει και η Αττική, κυρίως στα βόρεια και υπέρ βόρεια προάστια της Αθήνας.
Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη δημιουργία βαρομετρικού ή βαρομετρικών χαμηλών, αφού το γεγονός πως για αρκετές ημέρες θα στροβιλίζεται η ψυχρή λίμνη πάνω από την Ελλάδα, βοηθά σε μια τέτοια εξέλιξη.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...