Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΑΟΚ-ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ...ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ...!!ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...ΜΙΛΑΕΙ...!!

ΠΑΟΚ-ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ...ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ...!!ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...ΜΙΛΑΕΙ...!!



Ο Δικέφαλος ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανιωνίου στην παράταση νικώντας τον με 4-2
Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον ημιτελικό Κυπέλλου ανατρέποντας το σκορ του πρώτου αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο Δικέφαλος του Βορρά αν και χρειάστηκε και τον επιπλέον χρόνο της παράτασης νίκησε τον Πανιώνιο με 4-2. Ο παίκτης που χάρισε την πρόκριση στον ΠΑΟΚ ήταν ο Αντελίνο Βιερίνια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 119 της παράτασης.
Να σημειωθεί ότι ο διαιτητής του αγώνα Σκουλάς αρνήθηκε να δώσει πέναλτι στην καθαρή ανατροπή του Κρέσπο από τον Σταυρόπουλο στο 25′ λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.
Με το σκορ στο 0-0, ο διαιτητής αγνόησε την καθαρή παράβαση, την οποία αν καταλόγιζε θα υποχρεωνόταν να αφήσει τον Πανιώνιο με 10 παίκτες, καθώς ο στόπερ του «Δικεφάλου» ήταν σε προφανή θέση για γκολ.
Ο Μπίσεσβαρ έλυσε τον «γόρδιο δεσμό»
Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα στη θέση του τραυματία Πέλκα άνοιξε το σκορ στο 32 λεπτό της αναμέτρησης. Ο μέσος του ΠΑΟΚ εκμεταλλευόμενος τις κόντρες στην άμυνα του Πανιωνίου, έστειλε με ένα δυνατό σουτ τη μπάλα στο βάθος της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Κότνικ.
Loading...