Ticker

10/recent/ticker-posts

ΚΑΙΡΟΣ-ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΦΟΔΡΗΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!!ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΧΑΛΑΖΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ...!!

ΚΑΙΡΟΣ-ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΦΟΔΡΗΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!!ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΧΑΛΑΖΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ...!!




H κακοκαιρία έρχεται σε λίγες ώρες και το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών αναφέρει ψυχρό μέτωπο που βαθμιαία θα επηρεάσει το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, φέρνοντας χαλάζι, καταιγίδες, θυελλώδεις ανέμους και λασποβροχές.
Η πρόγνωση του meteo.gr για σήμερα, Τρίτη, κάνει λόγο για ψυχρή εισβολή που «θα δημιουργήσει καταιγίδες στο Νοτιοδυτικό Ιόνιο, τις επόμενες ώρες θα κινηθεί βορειοανατολικά και θα επηρεάσει βαθμιαία το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, με τοπικά έντονα φαινόμενα στα κεντρικά, ανατολικά και νότια τμήματα».
Συγκεκριμένα, από σήμερα το απόγευμα αναμένονται βροχές και καταιγίδες αρχικά στην Πελοπόννησο (κυρίως στα νότια τμήματα), το Νότιο Ιόνιο, το Νοτιοδυτικό Αιγαίο, την Κρήτη και τις Κυκλάδες οι οποίες βαθμιαία θα επεκταθούν βορειοανατολικά επηρεάζοντας έως το βράδυ τα υπόλοιπα τμήματα του Νοτίου και Κεντρικού Αιγαίου, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και την Εύβοια.
Τα φαινόμενα στις προαναφερόμενες περιοχές θα είναι ιδιαίτερα έντονα και θα συνοδεύονται από ηλεκτρική δραστηριότητα και τοπικές χαλαζοπτώσεις, ενώ πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της Πελοποννήσου και της Κεντρικής Στερεάς.
Η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά σκόνης κυρίως στα κεντρικά και νότια, με αποτέλεσμα την εκδήλωση λασποβροχών. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν θυελλώδεις.
H αφρικανική σκόνη θα φέρει λασποβροχές
Ο καιρός την Τετάρτη και την Πέμπτη
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους του Αστεροσκοπείου, οι βροχές και οι καταιγίδες, θα συνεχιστούν και την Τετάρτη, 06/02, κατά τόπους ισχυρές, στα κεντρικά, ανατολικά και νότια, ενώ η ατμοσφαιρική κυκλοφορία θα ευνοήσει τη μεταφορά σκόνης, η οποία αναμένεται να κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.
Από την Πέμπτη 07/02 τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια, ενώ την Παρασκευή 08/02, θα περιοριστούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και γρήγορα θα σταματήσουν.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...