Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ!!«Αύξηση των κρουσμάτων της γρίπης τον Μάρτιο με τα κρούσματα να συνεχίζονται μέχρι και τον Απρίλιο αναμένουν οι υγειονομικές αρχές της χώρας ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ...ΚΑΙ...δυστυχώς κάποιοι συμπολίτες μας δεν θα τα καταφέρουν»!!

ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ!!«Αύξηση των κρουσμάτων της γρίπης τον Μάρτιο με τα κρούσματα να συνεχίζονται μέχρι και τον Απρίλιο αναμένουν οι υγειονομικές αρχές της χώρας ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ...ΚΑΙ...δυστυχώς κάποιοι συμπολίτες μας δεν θα τα καταφέρουν»!!
 

Αύξηση των κρουσμάτων της γρίπης τον Μάρτιο αναμένουν οι υγειονομικές αρχές της χώρας, ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο News 24/7 88,6, ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΝΠΟ ανέφερε πως η γρίπη θα παραμείνει σε έξαρση τον Μάρτιο, με τα κρούσματα να συνεχίζονται μέχρι και τον Απρίλιο.
«Τόσο οι καιρικές συνθήκες όσο και η συνήθης διάρκεια του φαινομένου μάς λένε ότι και όλο τον επόμενο μήνα, μέχρι και τις αρχές Απριλίου, θα έχουμε περιστατικά και δυστυχώς κάποιοι συμπολίτες μας δεν θα τα καταφέρουν», ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Οσον αφορά τον εμβολιασμό, ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ έκανε γνωστό ότι ούτε η Ελλάδα ούτε και οι χώρες της υπόλοιπης Ευρώπης -με εξαίρεση το Ηνωμένο Βασίλειο- έχουν πιάσει τον επιθυμητό στόχο.
Διευκρίνισε τέλος, ότι το ποσοστό επιτυχίας του εμβολίου είναι στο 70% ενώ ένα άλλο 30% μπορεί να νοσήσει, αλλά ηπιότερα, και χωρίς να χρειαστεί νοσηλεία.
 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...