ΣΟΚΑΡΕΙ...!!ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ...ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ...!!ΓΙΑΤΙ...!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

ΣΟΚΑΡΕΙ...!!ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ...ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ...!!ΓΙΑΤΙ...!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!Σοκάρει η καταγγελία του υποδιοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης ότι νοσοκομειακοί γιατροί στο νησί αποτρέπουν ασθενείς από τον εμβολιασμό για τη γρίπη, τη στιγμή που καταγράφονται απανωτά κρούσματα σε σχολεία.

Ο Στέλιος Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο ΚΡΗΤΗ TV δήλωσε ότι υπάρχουν γιατροί νοσοκομείων που όχι μόνο δεν εμβολιάζονται οι ίδιοι αλλά «αποτρέπουν ή δεν συστήνουν τον εμβολιασμό σε ευπαθείς ομάδες. Δυστυχώς έχουν υποπέσει στην αντίληψή μας τέτοια περιστατικά». «Αυτοί οι συνάδελφοί είτε είναι επικίνδυνα αδαείς και άσχετοι, ή ασυνείδητοι. Σε κάθε περίπτωση, είναι επικίνδυνοι για την υγεία και την ασφάλεια αυτών των ανθρώπων», συμπλήρωσε ο υποδιοικητής της ΥΠΕ Κρήτης.
Loading...
ΣΟΚΑΡΕΙ...!!ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ...ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ...!!ΓΙΑΤΙ...!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!! ΣΟΚΑΡΕΙ...!!ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ...ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ...!!ΓΙΑΤΙ...!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!! Reviewed by Markella Toufexi on Φεβρουαρίου 15, 2019 Rating: 5
Από το Blogger.