ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Πραγματοποιείται Μεγάλη σύσκεψη ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Στρατηγών και Ταξιάρχων...!!ΦΩΤΟ!!


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Πραγματοποιείται Μεγάλη σύσκεψη ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Στρατηγών και Ταξιάρχων...!!ΦΩΤΟ!!
   


Πραγματοποιείται μεγάλη σύσκεψη Στρατηγών και Ταξιάρχων στη Θεσσαλονίκη. Πιθανόν, ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν να είναι και το ζήτημα της Γαλάζιας Πατρίδας του Σουλτάνου που αναφέρεται όλο και συχνότερα το τελευταίο διάστημα. Άλλωστε, έχει κριθεί απαραίτητη η λήψη μέτρων.

Αεικίνητος ο νέος Στρατάρχης, Κωνσταντίνος Φλώρος. Οργανωτικός μέχρι εκεί που δεν παίρνει, έβαλε και πάλι »γκολ», αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.


Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, ζήτησε και πραγματοποιήθηκε  μεγάλη σύσκεψη με όλους τους διοικητές σχηματισμών του Γ’ και Δ’ ΣΣ, στους οποίους έδωσε τις νέες κατευθύνσεις του.
Τα σχόλια που φθάνουν στο kranosgr από Διοικητές, είναι θετικότατα για το νέο στρατάρχη, ο οποίος έχει να προσφέρει πολλά Να σημειώσουμε ότι μετά την συνάντηση με τους διοικητές στο Γ’ΣΣ, ο Αντιστράτηγος Φλώρος, επισκέφθηκε και το NRDC-GR.
Του Ηλία Προύφα
Πηγή: kranos.g
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...