Ticker

10/recent/ticker-posts

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ!ΕΚΒΙΑΖΕ ΓΙΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ!ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ – ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΕΛ.ΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΡΓΗ


ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ!ΕΚΒΙΑΖΕ ΓΙΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ!ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ – ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΕΛ.ΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΡΓΗ
 

 

Άφωνοι όλοι με τον γνωστό καθηγητή χειρουργικής μεγάλου νοσοκομείου που πήρε τριπλό φακελάκι από καρκινοπαθή. Ο πασίγνωστος γιατρός με γραφείο στο Κολωνάκι βρέθηκε με χειροπέδες στα χέρια. Το απίστευτο περιστατικό που προκαλεί οργή. Επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομία εντός της ημέρας.

Οργή προκαλεί η συμπεριφορά πασίγνωστου καθηγητή χειρουργικής σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας ο οποίος συνελήφθη καθώς πήρε φακελάκι από ασθενή με καρκίνο. Ο γνωστός γιατρός που διατηρεί και γραφείο στο Κολωνάκι φέρεται ότι εκβίαζε τον άτυχο ασθενή από τον περασμένο Ιούνιο!
Όλα ξεκίνησαν όπως κατήγγειλε ο ασθενής που είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια του γιατρού το περασμένο καλοκαίρι. Τον Ιούνιο υποβλήθηκε σε επέμβαση στο παχύ έντερο. Ο γιατρός τότε του ζήτησε και πήρε το πρώτο φακελάκι.
Δυστυχώς η κατάσταση του ασθενούς επιδεινώθηκε και έτσι χρειάστηκε και δεύτερη επέμβαση. Όπως είπε στους αστυνομικούς ο άτυχος άνδρας αναγκάστηκε να δώσει και δεύτερο φακελάκι στον γιατρό.
Όταν λίγο καιρό αργότερα πήγε να επισκεφθεί τον γιατρό για τρίτη φορά πάγωσε. Ο γιατρός του συμπεριφέρθηκε άσχημα και του είπε ότι του οφείλει 600 ευρώ από την δεύτερη επέμβαση.


 




Την περασμένη Δευτέρα ο άτυχος άνδρας πήγε στο νοσοκομείο όπου υπηρετεί ο γιατρός με ακατάσχετη αιμορραγία. Ο γιατρός και πάλι του συμπεριφέρθηκε άσχημα, προφανώς λόγω της οφειλής των 600 ευρώ…
Έτσι ο άτυχος άνδρας αποφάσισε να καταγγείλει τον γιατρό στην αστυνομία.
Οι άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων έστησαν επιχείρηση. Το ποσό προσημειώθηκε και ο ασθενής πήγε να το παραδώσει στον γιατρό την Τετάρτη.
Ο γιατρός ωστόσο ήταν στο χειρουργείο και καθυστέρησε. Έτσι στήθηκε νέα επιχείρηση χθες το απόγευμα. Μόλις ο χειρουργός πήρε τα χρήματα επενέβησαν οι αστυνομικοί και του πέρασαν χειροπέδες…
Όπως καταγγέλλει ο ασθενής έχει δώσει συνολικά στον γιατρό 2.650 ευρώ.

ΠΗΓΗ 
 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...