ΑΦΩΝΟΙ...!!ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ....ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟ ''ΠΑΡΚΟ'' ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ...ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΕΚΤΑΣΗΣ 800 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ...!!ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ...!!Ίσως σε 2000 χρόνια από τώρα να είναι ένα μυστήριο για το κόσμο του μέλλοντος!!2 ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ!!ΑΦΩΝΟΙ...!!ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ....ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟ ''ΠΑΡΚΟ'' ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ...ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΕΚΤΑΣΗΣ 800 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ...!!ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ...!!Ίσως σε 2000 χρόνια από τώρα να είναι ένα μυστήριο για το κόσμο του μέλλοντος!!2 ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ!!
Underwater Sculpture (Grenada)


Το πρώτο υποθαλάσσιο πάρκο στον κόσμο

Εξερευνήστε το πρώτο υποβρύχιο πάρκο γλυπτικής στον κόσμο στον κόλπο Moliniere.

Το έργο του Jason de Caires Taylor βρίσκεται  στις δυτικές ακτές της Γρανάδα της Καραϊβικής και είναι το πρώτο υποθαλάσσιο πάρκο στον κόσμο.

Αποτελείται από δεκάδες αγάλματα  που στηρίζονται στο βυθό  και  καταδύθηκαν στην περιοχή το Μάιο του 2006.

Το μνημείο αυτό συνδυάζει την τέχνη μαζί με την οικολογική του ευαισθησία και το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Τα αγάλματα βρίσκονται στα ρηχά μέρη του κόλπου Moliniere και είναι ευπρόσιτα στους δύτες.

Ο ίδιος επιμελήθηκε αυτό το υποθαλάσσιο πάρκο, έκτασης 800 τετραγωνικών μέτρων.Οι 15 τόνοι οικολογικού τσιμέντου που χρησιμοποίησε, κοσμούν την περιοχή που μπορεί να επισκεφτεί ελεύθερα ο καθένας. Ίσως σε 2000 χρόνια από τώρα να είναι ένα μυστήριο για το κόσμο του μέλλοντος.


Loading...
Από το Blogger.