Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!«ΣΚΑΕΙ» ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ!!ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!!ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ''ΚΡΑΤΟΣ'' ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ!!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!«ΣΚΑΕΙ» ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ!!ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!!ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ''ΚΡΑΤΟΣ'' ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ!!

 

 
Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι απαρχή ταραχών που παραπέμπουν στην εποχή του εμφυλίου της Γιουγκοσλαβίας και όχι σταθερότητας και ευημερίας όπως λέει ο άσχετος και επικίνδυνος Τσίπρας.
Στις 21 Απριλίου έχουμε τις προεδρικές εκλογές στα Σκόπια αλλά είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί δεύτερος γύρος που θα διεξαχθεί στις 5 Μαΐου.
Το αίτιο που δρομολογεί όλες τις εξελίξεις ( και την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών ) , είναι το εξής.
Στο Κόσσοβο και στην περιοχή του Urosevac βρίσκεται η γιγαντιαία Αμερικανική βάση CAMP BONDSTEEL , ίσως η μεγαλύτερη στρατιωτική βάση του Κόσμου που φιλοξενεί περίπου 20 χιλιάδες στρατιώτες και σκοπό έχει τον περιορισμό της Ρωσίας στα Βαλκάνια και που «μεταφέρονται » ( και εκεί ) τα πυρηνικά της τουρκικής βάσης του Ιντσιρλίκ.
Όταν λοιπόν η κυβέρνηση Γκρουέφσκι ( πρώην Ρωσόφιλου Πρωθυπουργού που είναι πλέον κυνηγημένος ) , συζητούσε να παραχωρηθεί έδαφος για την δημιουργία ρωσικής στρατιωτικής βάσης κοντά στα Σκόπια (σε περιοχή μεταξύ Σκοπίων και Τετόβου όπου 3.000 κα πλέον ένοπλοι Αλβανοί εθνικιστές έχουν περάσει από το Κοσσυφοπέδιο ) σήμανε συναγερμός στις ΗΠΑ, που αξιοποίησαν την ισχυρή αλβανική μειονότητα της FYROM ( το χαρτί του Ράμα ) και έτσι σχηματίστηκε η Κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ, με την συνεργασία των αλβανικών πολιτικών κομμάτων προκειμένου να νομιμοποιηθεί η ανωτέρω βάση τους , ως υπάρχουσα σε ΝΑΤΟικό έδαφος και να δημιουργηθεί νέα νατοϊκή βάση εντός των «Σκοπίων»
Η θητεία του σημερινού Προέδρου λοιπόν , Γκιόργκι Ιβάνοφ ( ο οποίος δεν υπέγραψε την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών ανάμεσα σε Ελλάδα και ΠΓΔΜ για το Σκοπιανό) ολοκληρώνεται στις 12 Μαΐου. Στο δημοψήφισμα για την Συμφωνία , στα «Σκόπια » ψήφισαν ΝΑΙ το 91,46% του 36,91%. που συμμετείχε , δηλαδή το 80% περίπου είπε ΟΧΙ στο όνομα Βόρεια Μακεδονία .
Το ποσοστό αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ τον υποψήφιο του κόμματος Σοσιαλδημοκρατική Ένωση (SDSM) του πρωθυπουργού, Ζόραν Ζάεφ να εκλεγεί , αφού νιώθει προδομένο και όχι μόνο.
Αντιθέτως, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE ( πίσω από αυτό ο Αλβανός πρωθυπουργός Ράμα και τα σχέδια της Μεγάλης Αλβανίας ) θα εκμεταλλευτεί πλέον την Ιστορική ευκαιρία να «Αλβανοποιήσει » το Κρατίδιο με την βοήθεια και της Τουρκίας αλλά και με την στήριξη της Ρωσίας , που παίζει το τελευταίο της Χαρτί στα Βαλκάνια . Οι ΗΠΑ έχουν πλέον περισσότερο συμφέρον με τον Ράμα , παρά με τον Ζάεφ .
Το αίτημα του 80% που είπε ΟΧΙ στην Συμφωνία σε συνδυασμό με το ότι η Μόσχα θα θέσει βέτο στη Συμφωνία των Πρεσπών, όταν αυτή υποχρεωτικά θα πάει για έγκριση, στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ( αλλά πιθανότατα και η Κίνα ) , θα αλλάξει όλα τα δεδομένα . Οι ΗΠΑ άλλωστε , ¨έκαναν την δουλειά τους ¨ και δεν τους ενδιαφέρει το ονοματολογικό στην πραγματικότητα .
Η αντισυνταγματικότητα του «Σκοπιανού » δημοψηφίσματος σε συνδυασμό με τα ανωτέρω θα σημάνει την αρχή του τέλους της Συμφωνίας των Πρεσπών
Κάποιοι , που δεν έχουν ανάγκη από μπράβο και δημοσιότητα , έχουν μεριμνήσει να συμβούν κατά γράμμα όλα τα ανωτέρω .Το γειτονικό μας Κράτος έχει πλέον δύο επιλογές , ή βγάζει τ όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ή διαλύεται!

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...