ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ...!!Στη Μόσχα, στην τριτη μεγαλύτερη πόλη του πλανήτη, σήμερα κατοικούν 5.000 Έλληνες...!!ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ!!Ο ΣΑΜΨΩΝ ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ''ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ'' ΜΙΛΑ ON CAMERA'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ...!!ΒΙΝΤΕΟ!!


ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ...!!Στη Μόσχα, στην τριτη μεγαλύτερη πόλη του πλανήτη, σήμερα κατοικούν 5.000 Έλληνες...!!ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ!!Ο ΣΑΜΨΩΝ ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ''ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ'' ΜΙΛΑ ON CAMERA'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ...!!ΒΙΝΤΕΟ!!Στη Μόσχα, στην τριτη μεγαλύτερη πόλη του πλανήτη, σήμερα κατοικούν 5.000 Έλληνες. Οι περισσότεροι απο αυτούς έχουν ποντιακή καταγωγή. Οι παππούδες τους εγκατέλειψαν την περιοχή της Τραπεζούντας και βρέθηκαν στη Ρωσία με την υποχώρηση του ρωσικού στρατού. Παρα τις δυσκολίες που συνάντησαν κατάφεραν να διαπρέψουν σε όλους τους τομείς. Έχουν όμως ένα παράπονο απο την ελληνική πολιτεία. Σε ορισμένους δεν έχουν δώσει ακόμη ελληνικά διαβατήρια, γιατί δεν αναγνωρίζουν...την ελληνική τους καταγωγή!!! 


Ο δημοσιογράφος Νίκος Ασλανιδης ταξιδεύει στη Μόσχα και παρουσιάζει μεταξύ άλλων τον επιχειρηματια Δημήτρη Ελευθεριαδη. Αν και είναι ο πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας στο Καλινιγκραντ απο την ελληνική πρεσβεία δεν του δίνουν διαβατήριο γιατί οι υπάλληλοι που εξέτασαν το αίτημα του "έκριναν " ότι δεν είναι Έλληνας... Συντελεστές: Έρευνα: Νίκος Ασλανίδης Μοντάζ: Παναγιώτης Κωνσταντίνου Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Ασλανίδης Δημοσιογραφική υποστήριξη: Νίκη Φωτιάδου
Loading...
Από το Blogger.